PUOLEN KILON VILLATAKKI

Nämä kuvat tulivat mieleen ykskaks yllättäen tänään aamulenkillä - kävelin joen rannassa, taivas näytti aivan ihanalta auringonnousun aikaan. Sen fiiliksen jälkeen on oikein sopiva aika julkaista nämä siis!
mDSC_4853Yhdistetään siis tähän postaukseen käsityöt ja asukuvat. Molempi parempi sanoisinko :)

Jos aloitetaan vaikka tuosta villatakista:
Kyseessä on siis mun eka itsesuunnittelema (=ilman ohjetta tehty) villatakki! Tein tämän kaikenlisäksi hartioista alaspäin, mitä en ole aiemmin tehnyt. Mä oon ylpee itsestäni!
Idea tähän lähti yksinkertaisesti vaan siitä, että multa löytyi 500g Novitan Softyä. Siitä piti jotain taikoa ja mukavuudenhaluisena tyyppinä mä oon tykästynyt kovasti pehmeisiin villatakkeihin, joihin voi upottautua. Ja tästä tuli juuri sellainen kuin halusin - onneksi.
Projektin aloitin elokuun lopussa - paria päivää ennen muuttoa Joensuuhun. Valmiiksi sain tämän tammikuun alussa. Vaikka tuohon upposi se reilu 4 kuukautta, oli työ mielestäni yllättävän nopea: mä tein sitä nimittäin vaan kotivisiiteillä silloin tällöin. Eli aktiivisesta työskentelyajasta puhuttaessa liikutaan ehkä siinä viikossa parissa.
Lankaa tähän siis kului tasan 500g, puikot olivat 8 mm. Tein sen suoraan omaan kokoon, joten tarkkoja silmukkamääriä ei ole koskaan ollutkaan :D Lopputulos oli tosi kiva ja mä oon kyllä kieltämättä asunut tuossa aika ajoin... Niin mukava se on!mDSC_4837
Asusta sen verran, että nämä kuvat on otettu meidän kotirannassa eräänä tammikuisena sunnuntaina. Tuosta asukokonaisuudesta mä tykkään tosi paljon: rauhallisia värejä, rauhallinen kokonaisuus. Tuplafarkkukin toimi yllättävän hyvin!
Farkut on BikBokin Shape Up-mallistoa, farkkupaidan löysin Kappahlin alesta viime keväänä (?), maiharit on vuosia vanhat ja uskolliset, kello Championin. Ja villatakki mun käsialaa.
PicMonkey CollagePUOLENKILONVILLATAKKI
Mutta tällaisen kaksi kärpästä yhdellä iskulla -postauksen lopuksi mä voin mennä hyvillä mielin tekemään vähän iltaruokaa. Mä oon koko päivän ollut joko treeneissä tai opiskelemassa - ai mikä vapaapäivä? Jospa nyt ehtisi hetken huokaista :)
Palaillaan (toivottavasti) viikonloppuna vähän kuulumisten merkeissä!

8 kommenttia

 1. Oi tosi lämpimän näköinen neule! :)

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Se on - varsinkin kovilla pakkasilla kunnon pelastava enkeli :)

   Poista
 2. Ei voi sanoo muuta kun vau! Upea villatakki ja kaiken lisäksi sun itsesuunnittelema?! Ootpa taitava :) ja ihanat maisemat kuvissa :)

  VastaaPoista
 3. Vau, mikä neuletakki! Haaveilen itsekin tekeväni harmaan neuletakin..ehkä ens talvena.

  VastaaPoista
 4. Liityn ihailijoiden joukkoon, tosi kaunis takki! Ihanan rennon näköinen, sopii varmaan ihan täydellisesti niille päiville kun ei jaksa miettiä, mitä pukee päälle vaan nappaa kaapista ensimmäiset käteen osuvat vaatteet :D

  VastaaPoista