TÄN HETKEN KUULUMISET

mmDSC_0469 mmDSC_0442
neule BikBok // farkut GinaTricot // kengät Nike // kello Ur&Penn

Neljä viikkoa syksyn opintoja on nyt takana ja voin sanoa - huh huh, mikä kiire!

Tästä syystä tällä puolella on ollut viime aikoina melko hiljaista. Motivaatiota kyllä olisi (ja postattavaakin), mutta vuorokauden tunnit ei ole yksinkertaisesti suotuisia. Suurin osa päivästä on mennyt yliopistolla, treeneissä tai kotona opiskellessa. Hyvä, jos tunti (tai hyvällä tuurilla pari) on aikaa iltaisin rauhoittua ennen nukkumaan menoa. Mutta en valita, opinnot etenee hiljalleen tavoitteen mukaisesti. Jos ensi viikolla harjoitteluohjaajat näyttävät mun harjoittelusuunnitelmalle vihreää valoa, pakkaan mä kamani viikon päästä (hetkellisesti) ja lähden kotikonnuille harkkaan pariksi-kolmeksi viikkoa.

Tämä viikonloppu, kuten moni muukin viikonloppu, on kulunut pitkälti treenatessa ja opiskellessa: oon muun muassa lukenut ensi keskiviikon tenttiin ja tehnyt yhden kurssin lopputehtävää (sekä haaveillut siitä, että gradun ajatuskarttatehtävä valmistuisi itsestään...). Eilen illalla istuttiin iltaa E:n ja V:n kanssa - pelailtiin, syötiin hyvin ja puhuttiin yömyöhään asti. Tänään puolestaan äiti ja isä tuli käymään Joensuussa, sillä äidillä oli ollut perjantaina synttärit. Koska en ollut mennyt viikonlopuksi kotikotiin, he tulivat syömään tänne :) Kivaa taukoa opiskeluihin.

Huomenna alkaakin jo lokakuu! Syyskuu on kyllä mennyt supernopeasti. Lokakuusta on näillä näkymin tulossa melko hektinen harkan, muutaman Joensuu-läsnäopinnon sekä omien reissujen suhteen. Kuukausi sisältää muun muassa pari Helsingin reissua sekä lukemattomia kilometrejä kotikodin ja Joensuun välillä. Wish me luck!

5 kommenttia

 1. Syyskuu hurahti kyllä hirmuista vauhtia ja niin varmaan tulee myös lokakuu kulumaan :D

  VastaaPoista
 2. Mulla meni syyskuu melkeen kokonaan ohi kun jännitin vaan tänne Englantiin lähtöö :D Hyvien juttujen parissa kuitenkin käytät aikasi!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Täälläkin päässä tämä alkusyksy on edennyt hurjaa vauhtia ja vauhti vain kiihtyy tässä kuussa! :D Paljon tsemppiä ja valoa sulle tähän kuuhun :)

  VastaaPoista
 4. Syyskuu meni kyllä todella nopeasti. Tsemppiä opintoihin!

  https://itserakkausjuttui.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille kommenteista :)

  VastaaPoista