KOHTI JYVÄSKYLÄÄ

mDSC_0020 mDSC_0026 mDSC_0028 mDSC_0054 mDSC_0046
housut Monki // neule H&M // takki BikBok // kengät Nike // kangaskassi ISYY

Moi ja pikaterkut kiireen keskeltä!

Pari ensimmäistä opiskeluviikkoa on mennyt kuin siivillä ja tehtäviäkin on kasautunut runsaasti - tekeminen ei siis lopu kesken hetkeen... Siitä siis johtuu tämä blogissa vallinnut hiljaisuus - paljon olisi ollut materiaalia ja intoa, mutta aika ei ole antanut myöten. (Kuka lainaisi pari ylimääräistä tuntia vuorokauteen?)

Tällä hetkellä mä istuskelen mun tulevalla harkkakoululla, jossa olin tänään tutustumassa luokkaan ja toimenkuvaan - mukavalta vaikuttaa! Minulla on tarkoitus tehdä loka-marraskuussa erityisopetuksen opetusharjoittelu täällä, jos kaikki menee suunnitelmien mukaan.
Kohta pitäisi otsikonmukaisesti ottaa kuitenkin suunta kohti Jyväskylää, sillä illalla juostaan jo perinteeksi muodostunut Valon Kymppi. Olen siis ollut kaksi kertaa aikaisemmin juoksemassa tuon ja tämä vuosi ei tee poikkeusta. Toivotaan, että kroppa ei pahemmin ilmoittele itsestään, sillä polvet vihoittelivat viimeisellä pitkällä lenkillä viime viikolla. Polvi-/jalkavaivojen sijaa toivotaan lennokasta askelta ja kauden parasta juoksua!

Mutta asusta lisää. Tämä asu liittyy vahvasti tähän viikonloppuun, sillä tällaisessa asussa mä viime vuonna palloilin ympäri Jyväskylää Valon Kympin jälkeisenä päivänä. Asu oli ihanan rento ja itseasiassa yksi mun viime vuoden lemppariasuista - miten siis voi olla, että tämä on jäänyt kokonaan julkaisematta...? No anyways, uskon, että tänäkin vuonna tällaista asua tullaan näkemään mun päällä kerran jos toisenkin... Ja nuo hiukset! Vaikka mä olen hyvin viihtynyt tässä vähän lyhyemmässä mallissa, mun mieli halajaa koko ajan takaisin tuollaiseen leijonanharjaan. Ei auta siis muu kuin rueta kasvattamaan!

Mukavaa ja lennokasta viikonloppua kaikille!

5 kommenttia

 1. Voimia opintoihin ja työharjoitteluun :)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun on taas nahkatakkikelit tulossa! :) Tosi kiva asu, sopii sulle. Tsemppiä harjoitteluun ja opiskeluun :)

  VastaaPoista
 3. Ihana puna! Tsemppiä opetusharjoitteluun. -Katta /Arki(paska)ruokaa

  VastaaPoista
 4. Kiva ja simppeli asukokonaisuus! Tsemppiä työharjoitteluun!

  VastaaPoista