HEI MITEN MENEE?

mmDSC_0092
farkut BikBok // takki Cubus // paita Levi's // kello Ur&Penn // nilkkurit Skopunkten

Edellisestä postauksesta on vierähtänyt jo tovi. Reilu neljä viikkoa - jos tarkkoja ollaan.

Kuten jo aiemmin syksyllä kirjoitin, tämän syksyn teemasanana voidaan pitää sanaa "kiire". Se kuvastaa mun arkea parhaiten. Edellisen postauksen jälkeen mä olen ehtinyt suorittaa kurssin jos toisenkin (lokakuu oli täynnä deadlineja) sekä olla lähes koko lokakuun harjoittelussa Varkaudessa. Opiskelujen lisäksi arkeen ei ole paljoa muuta mahtunut - poikkeuksellisesti jopa treenaaminen on saanut väistyä muiden kiireiden tieltä.

Opiskelujen ohella lokakuu piti sisällään pari Helsingin reissua, jotka toi kivaa breikkiä arkeen. Toinen Helsingin reissuista oli äiti-tytär -laatuaikaa, kun vietettiin äidin kanssa reilu vuorokausi Helsingin ihmisvilinässä. Käytiin muun muassa Linnanmäen valokarnevaaleilla ja kierreltiin ihan vaan päämäärättömästi ympäri Helsinkiä. Jälkimmäinen Helsingin reissu puolestaan oli opiskeluihin liittyvä, Erkka Experience 2018, joka piti sisällään muutaman koulutuksen ja muihin suomalaisiin erityisopettajaopiskelijoihin tutustumista illanviettojen tiimoilla. Mukava viikonloppu sekin!

Lokakuu hujahti ohi ihan vilauksessa ja nyt ollaankin jo käännytty marraskuulle. Vielä olisi muutama viikko (ja kurssi) puristettavana ennen lomalle pääsyä, mutta kyllä tämä tästä. Eilinen ja tämä päivä on ollut pitkästä aikaa vapaata yliopistolta eli kotityöpäiviä. Tänään sain jopa aikaiseksi luoda gradun tutkimussuunnitelmalle oman tiedoston ja kirjoitella sitä vähän alkuun. Sieltä se pikkuhiljaa valmistuu - toivotaan ainakin niin!

Kirjoittaminen tuntuu jotenkin extrakankealta pitkän tauon jälkeen, joten tähän loppuun voisin listata viime viikkojen kuusi lempparia:

1. Ruska ja ihanan aurinkoiset säät - nyt nämä on tosin pelkkä muisto vain...
2. Harkka Varkaudessa - minä viihdyin hyvin!
3. Gradu - vaikka suurimman osan ajasta oon ihan pihalla, oon samaan aikaan ihan liekeissä mun aiheesta
4. Helsingin reissut
5. Sarjojen tuijottelu, kynttilät ja iltaiset rauhoittumishetket
6.  A Star Is Born - leffa, joka käytiin katsomassa tyttöjen kanssa viime viikolla

Mutta mutta. Kiva olla taas täällä. Toivottavasti seuraavaan postaukseen ei kulu yhtä pitkää aikaa!

5 kommenttia

 1. Kiire on kamala asia, mutta toisaalta ei kaikkea pidäkään aina ehtiä tai jaksaa tehdä. Itse kans nyt töiden, koulun ja lasten pyhässä kolminaisuudessa eläessä on ollu kausia kun pitää vaan valita ne olennaisimmat ja jättää kaikki muu odottamaan aikaa kun sitä aikaa on :)

  http://www.niinapaju.com

  VastaaPoista
 2. Oi, toi viikon lempparit on kiva idea! Kiva, että kirjoittelet taas :)

  VastaaPoista
 3. Musta tuntuu, että mulla on kans ollut koko syksyn ihan jäätävä kiire, vaikka en oo kyllä sen kummemmin mitään oikein tehnytkään töiden ja kotihommien lisäksi.. Joululomaa odotellessa! :) Mukavaa viikkoa! :)

  VastaaPoista
 4. Tien ton tunteen ku opiskelut pitää kiireisenä :D Siihen lisäksi lapsiarki, työssäoppiminen, yrittäjänä toimiminen, valokuvaus, bloggaus ynnä muut kivat extra jutut.. Ei paljoa kalenterissa tyhjää tilaa!

  VastaaPoista