BLINGIÄ ARKEEN

mDSC_0009
Onko teillä joskus ollut tunne, ettei joku lankakaapeissa lymyävä lanka oikein nappaa? Voi olla, että neulottaessa se vain yksinkertaisesti tuntuu inhottavalta tai lopputulos ei ole kiva. Minulla oli pari tällaista kerää kaapeissa (ostin ne joskus teininä, koska halpaa ja kimaltavaa). Näissä kerissä minua eniten häiritsi muovisuuden tuntu neulottaessa - eikä tästä langasta tehtyjä sukkia ollut järin mukava pitää paljaissa jaloissa (samasta syystä). Roskiin en kuitenkaan halunnut näitä heittää. Miten siis päästä eroon tällaisista turhakkeista?

Äitini aloitti syksyllä uudessa työpaikassa, jossa ei saa käyttää kenkiä sisätiloissa. Villasukille tuli siis jälleen tilausta. Ja oiva tilaisuus käyttää inhokki-kerät kaapeista pois.

Elokuussa siis ryhdistäydyin ja neuloin kerät sukiksi. Kysessä oli Dora Sim-lanka mustana ja valkoisena. Keristä sain aikaiseksi kahdet sukat, kolmansiin yhdistin Novitan 7 Veljestä farkku-värissä. Puikkoina käytin näissä 3,25mm bambuja, ohjeen keksin päästäni (44 silmukkaa, varsi 1 oikein 1 nurin). Lankaa kului näihin yhteensä 173 grammaa. Ja lopputulos - yllättävän kiva! Kimalteisuus näkyy tietyssä valossa ja muovisuuden tuntu ei haittaa, koska jalassa on kuitenkin aina toiset sukat villasukkien alla.

Ei kommentteja