perjantai 18. maaliskuuta 2016

TÄNÄÄN OLI HYVÄ PÄIVÄ

Vaikka tämän päivän lähtökohdat eivät olleet mitkään maailman parhaat, tästä päivästä tuli hyvä päivä. Lähtökohtahan oli laiskimusmaksimus: eilinen oli mennyt koomaillessa kotona keskiviikon viihteilyn jälkimainingeissa. Tänään oli siis tarkoitus palailla treenejen ja kouluhommien suhteen vielä arkeen. Herääminen ei ottanut onnistuakseen (torkku oli kaveri reilun tunnin ajan...), mutta onneksi päivä alkoi rullata sen jälkeen.
mDSC_5045
x Aamulenkki mahtavassa säässä piristi kummasti: sää oli aikalailla 5/5 - aurinkoa ja vähän pakkasta. Siinä meni aika kevyeen useampi kilsa.
x Sain palautettua KirKas-lopputyön.
mDSC_5034 x Katselin muutaman jakson Limitlessiä - ja ajattelin itse asiassa kohta jatkaa. Koukuttava sarja, etten sanoisi!
x Kävin Crossfit-kurssin vikalla tunnilla. Meillä oli kasassa ihan huippu jengi etten sanoisi! Toivottavasti törmäillään vastaisuudessakin treeneissä! Muutenkin tykkäsin tosi paljon kurssista - tällainenkin melko kokenut salimimmi oppi paljon uutta. Ens viikolla sitten normitunneille - hui!
PicMonkey Collageämmänkoski x Kohta (suihkun jälkeen) olisi vuorossa ruokaa - tänään vuorossa tätä keittoa - ai nam! Tästä on tullut lyhyessä ajassa yks mun lemppareista.

x Mulla on sellainen kutina, että huomisestakin tulee ihan hyvä päivä - luvassa on nimittäin ainakin kahvittelua ja kuvailua Coran kanssa! :)
MDSC_5110
farkut Kappahl // kauluspaita ja neule Cubus // maiharit CM Blue // kello Champion // huulipuna We Care Icon - 7 Natural Coral

Tällaiseen hyvää päivään kuuluu olennaisena osana yhden mun viime aikojen lemppariasun esittely. Tykkäsin tosi paljon ja sainkin kehuja päivän aikana :) Simppeliä, mutta niin minua.

Mutta nyt mä meen oikeesti sinne suihkuun - nälkä kurnii jo ikävästi!

2 kommenttia:

  1. Hei, muuten ois tosi kiva et tekisit videopostauksen pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan :)

      Poista