PALUU ARKEEN

Arkeen palaaminen on tunnetusti aina vaikeaa. Voin myöntää, että arkeen palaaminen tuotti huokaisuja ja kaipuuta auvoiseen lomailijan elämään alkuviikosta.
mDSC_5483
Arkeen paluuni alkoi maanantaina, kun saavuin takaisin tänne Joensuuhun. Koska viikon ensimmäinen ja ainoa kontaktiopetus oli vasta tänään, oon yrittänyt tehdä ahkerasi muita kouluhommia alta pois tässä parin päivän aikana. Rehellisesti sanoen, oon mä jotain saanut aikaiseksikin - oon aika ylpeä tästä! Yleensä mun työskentely on sarjassa 10 min keskittymistä, 50 min ihan jotain muuta...
mDSC_5486
Tänään oli tosiaan viikon eka ja ainoa kontaktiopetus, mutta ei olisi sekään oikein napannut - jos totta puhutaan. Mun piti varmistaa useampaan otteeseen luentosali ja -aika (ai mikä lomamoodi päällä?). Onneksi oli mukava (ja odotettua lyhyempi) luento, niin ei ehtinyt täysin turhautumaan.
mDSC_5514
Arkeen paluu treenien osalta on kyllä toisaalta mennyt ihan mallikkaasti: maanantai oli lepopäivä ja sen jälkeen ollaan menty tahdilla 1 lenkki + 1 CF-treeni päivässä. Rauta liikkuu hyvin, mikä on pääasia. Vielä olisi huomenna aamulla tiedossa viikon viimeinen CF-treeni ja lauantaina lenkki - sitten olisi tämä viikko taputeltu!
mDSC_5537
Viikonloppukin näyttää kivalta: huomenna mummi ja vaari tulee Joensuuhun vierailulle ja lauantaina vuorostaan on luvassa leffa&viini-iltaa tyttöjen kanssa :)
mDSC_5540
farkut ja bomber-takki BikBok // t-paita Monki // tennarit Adidas

6 kommenttia

 1. Hei! Onko sulla enää niitä Jeffrey Campbellin korkkareita? :) jos on olisi kiva nähdä niitä tulevissa postauksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne löytyy vielä tuolta hyllyltä :) Katsotaan, mitä tuleman pitää!

   Poista
 2. Ooih olispa itekkin yhtä reippaana urheilun kannalta ku sä :D<3

  VastaaPoista
 3. Oi toi takki on aivan ihana!

  elamanikuvina.blogspot.fi

  VastaaPoista