HKI VIA iPHONE

PicMonkey Collage-hki1
Ennen bussin lähtöä oli ihan pakko käydä lenkillä - vaikka se tarkoitti sitä, että kello oli soimassa 4.45. Entinen aamu-uninenko? No, jaksoin ainakin paremmin istua (=nukkua matkan ajan). // Kaksi matkaajaa odottamassa bussia! // Harmaa Helsinki otti meidät avosylin vastaan. Yövyttiin reissun ajan Sokos Hotel Presidentissä Kampissa ja tykkäsin itse hotellista tosi paljon. Hyvä sijainti, aamupala, kiva ja tilava huone... // Nälkäiset matkustajat tarvitsi heti ekana ruokaa. Käytiin testaamassa Kluuviin vastikään avattu Ahorita-rafla, eikä todellakaan tarvinnut pettyä! Aitoa meksikolaista ruokaa - isot annokset ja kelpo hinnat. Suosittelen!
PicMonkey Collage-hki2
Ruokaa on kiva kuvata vai miten se nyt meni? Iltaruoalla käytiin Vapianossa - söin ekaa kertaa ikinä heidän pizzaa. Hyvää oli! // Testattiin myös Vapianon makea tarjonta ja varsinkin tuo panna cotta vei kielen mennessään! // Me rakastetaan äidin kanssa leffoja, joten käytiinkin useamman kerran reissun aikana leffassa. Ekana iltana vuorossa oli Pitch Perfect 2! // Öinen Helsinki 
PicMonkey Collage-hki3
Seuraavana päivänä kierreltiin ympäriinsä ja leikittiin turisteja. No, turisteille tuli nälkä, niin käytiin testaamassa Friends&Burgers. Oli hyvää! // #selfie // Pitihän se MagnumHelsinki-käydä kokeilemassa myös! Monena kesänä ollaan se missattu, mutta kannatti käydä :) // Smoothiella ennen illan leffamaratonia.
PicMonkey Collage-hki4
Tokana iltana päätettiin pitää oikea leffamaraton. Mä en ollut koskaan käynyt "yöleffassa", joten tuli sekin nyt koettua. Eka oli vuorossa Kätyrit ja sitten San Andreas. Kummastakin tykkäsin! // Lauantaina oltiin sovittu treffit mun tädin kanssa. Päätettiin lähteä Suomenlinnaan (en ollut ennen käynyt) piknikille. Sain muuten kesän ekat aurinkorajat! // Illalla käytiin herkuttelemassa Sushibar+winessa. Parasta sushia ikinä! // Jälkkäriksi käytiin ostamassa paljon kehuttua JYMY-jätskiä. Ei vakuuttanut :(
PicMonkey Collage-hki5
Sunnuntai - ja viimeinen päivä Helsingissä - valkeni sateisena. // Käytiin pyörähtämässä Kiasmassa. Robert Mapplethorpen näyttely oli tosi vaikuttava! // Viimeinen ateria ennen kotiin suuntaamista - Vapianossa, kuinkas muutenkaan! // Kotimatkalla.

Reissu oli kaiken kaikkiaan tosi onnistunut ja ehkäpä koko kesän paras reissu! Tällaisia lisää 

Ei kommentteja