NÅGRA ORD OM ONSDAG

Hyvää keskiviikko-iltaa!

Tämä päivä on ollut tietyllä tapaa täynnä kaikkea, mutta silti melkein vapaata.

Aamulla meillä piti olla klo 8-10 kirjallisuuskasvatuksen pienryhmää, mutta muutama (huolimaton) meistä ei ollut tajunnut katsoa sähköpostia aamulla. Ilmestyttiin paikalle normaaliin tapaan ja todettiin, että jaahas - tunti on peruttu. No, aluksi meinasi hieman ärsyttää - aikainen herätys ja sen semmonen, turhaan. No, onneksi mulla oli yksi kirjallisuuskasvatuksen kirja mukana (joka piti käytännössä olla tänään luettu), jota menin sitten lukemaan loppuun kirjastolle. Aika meni ihan mukavasti, eikä vain istuskellessa kännykkää selaillen.
mDSC_4566
Mua ois ehkä enemmän ärsyttänyt tuntien peruminen, jos aamun tunnit olisivat olleet päivän ainoat. Mutta onneksi niin ei ollut, vaan mulla oli ruotsia klo 10-12. Kuten kirjoitin tässä vähän aikaa sitten, akateeminen ruotsi on osoittautunut vaikeammaksi kuin osasin olettaa. Toisaalta, alkaa se pikku hiljaa, parin vuoden tauon jälkeen luonnistua. Vielä olisi muutama viikko ennen tenttiä!
mDSC_4577
Pääsin yliopistolta siinä puolilta päivin ja oltiin sovittu Even kanssa, että mennään pitkästä aikaa kahville ja vaihtamaan kuulumisia. Mentiin kokeilemaan keskustaan vastikään uudelleenavattua Coffee Housea ja voin suositella! Onhan se hieman tyyris paikka, mutta tarjoilut oli tosi hyviä. Mä olin kuvitellu, että meillä menisi sellainen joku pari tuntia jutustellessa, mutta lopulta me juteltiin melkein viisi tuntia :D On ihana, että on olemassa kavereita, joille voi puhua ihan mistä vaan! Eve on yksi sellaisista <3 Rentouttavan puhetuokion jälkeen oli sitten kiva lähteä kotiin Oliverin luokse.

Kotiin tultuani leikin Oliverin kanssa, kun herralla vaikutti olevan vähän ylimääräistä energiaa. Yritti jopa ensimmäistä kertaa karata rappukäytävään! Harjoiteltiin muun muassa "istu"-käskyä, joka alkaa luonnistua ihan mallikkaasti jo jopa ilman herkkuja! Ragdoll ja norjalainen metsäkissa (Oliver on 50% kumpaakin) on siis rotuna tosi koiramaisia ja oppii siis aika helposti kaikkia temppuja. Saa nähdä, mikä temppu otetaan seuraavana käsittelyyn.
mDSC_4592
Äsken tein ruotsin läksyt (joista tuo otsikkokin otti vähän vaikutusta) ja luin yhden kirjallisuuskasvatuksen kirjan loppuun. Mulla ois vaikka mitä kouluhommia tehtävänä, mutta aattelin tehdä ne joku toinen ilta. Nyt mä ajattelin nimittäin syödä jotain ja katsoa vaikka jakson tai pari Masterchef Australiaa. Ja mennä ehkä jopa ajoissa nukkumaan.

P.s. Asu on joulukuulta. Tosi simppeli bussissa matkustusasu: farkut on Lindexin, takki Monkin, huivi DIY, t-paita Zaran, villatakki Cubuksen ja nilkkurit Skopunktenin. Pöllö-heijastin on Aarikan. Ei siinä sen kummempaa.

Ei kommentteja