MUN LAUANTAI

X Heräsin ihan liian lyhyiden yöunien jälkeen. Olin mennyt nukkumaan vasta joskus kahden aikoihin, kun innostuin tekemään pari koulujuttua pois päiväjärjestyksestä.
X Söin aamupalaksi mun tän hetken lempparia - kaurapuuroa pakastemansikoilla. Nams!
MDSC_4463
X Kävelin normaaliin tapaan bussipysäkille odottamaan bussia. Oltiin sovittu Coran ja Eveliinan kanssa, että mennään Fittarille (sali, jossa käyn) kokeilemaan Crossfittiä, kun siellä on avoimien ovien päivä. No, ei mennyt taas niin kuin elokuvissa. Kumpikin vuoro, jolla olisin salille ehtinyt, oli peruttu pakkasten takia... Sanotaanko, että vähän ärsytti. No, kävelin kauppaan, tein ruokaostokset ja ostin itselleni suklaapatukan.
X Kotiin tultuani purin ostokset kaappeihin ja tein kotitreeninä reilun puolen tunnin joogan.
X Kuvasin FB-kirppikselle myytävät vaatteet ja laitoin ne myyntiin, muutama niistä menikin jo kaupaksi.
MDSC_4453
X Söin lounaaksi eilistä jauheliha-hemapa-sekoitusta ja luin kirjallisuuskasvatusta varten lasten tietokirjaa.
X Laitoin saunan lämpiämään. Kävin viemässä välillä tavaraa varastoon ja sitten olikin jo suihkun ja saunan vuoro.
PicMonkey CollageASU1
X Tein monta tuntia kouluhommia: ruotsin kuulunymmärtämisläksyt, kirjallisuuskasvatuksen lokikirjaa ja tenttiin lukua.

X Kohta on tarkoitus ottaa puhelinyhteys kotikotiin. Sen jälkeen olisi vuorossa pari jaksoa jotain hyvää sarjaa ja iltaruoka. Ja ehkä se suklaapatukka... Josko vaikka tänään päätyisi ihan ajoissa nukkumaan..?

Mites teidän lauantai?

P.s. Kuvituksena asua joulukuulta. Ei siinä sen ihmeempää: farkut on BikBokin, poolo Cubuksesta, ruutupaita VeroModan. Nilkkurit on mun luottokengät Skopunktenista. Kello Championin, reppu ja vyö H&M:n. Ihan peruskauraa siis.

2 kommenttia

  1. Harmi, että reenikokeilut jäi välistä, crossfit(tai oikeastaan sen kevennetty muoto TRX:llä) on kyllä jees! Suosittelen! :) Asu on muuten mun mieleen! Ruutupaita tuo kivaa piristystä :) Jotenkin hassua muistella lumetonta joulukuuta kun nyt on ihan hullut kinokset, haha!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytyy sanoa, että itseäkin harmittaa. Mutta onneksi olen Fittarin jäsen, niin pääsen kuitenkin kokeilemaan Crossfittiä Open WODeihin. Tänään vaan ois ollut kavereita messissä!

      Kiitos ihanasta kommentista!

      Poista