MY FIRST TATTOO

Mä oon halunnut tatuoinnin todella kauan. Oliskohan siitä, kun ensimmäisen kerran siitä äidille ja isälle sanoin, jotain 7 vuotta jo.

Nyt oli aika tehdä unelmista totta.

DSC_0173MUOK
Mä kävin ottamassa mun ensimmäisen tatuoinnin viime perjantaina El Ninossa Kuopiossa, Tiialla. Kyselin kaveriltani, jolla on muutama tatuointi, suositusta, minne mennä ottamaan tatuointi ja vastaus tuli kuin apteekin hyllyltä - Tiialle El Ninoon. Uskoin, ja olen nyt enemmän kuin tyytyväinen.
DSC_0171MUOK
Siinä se nyt ois. Hieman punottaa, mutta ei haittaa. Kuva otettu välittömästi hakkaamisen jälkeen.

Mulla on varmaan tusina ideoita tatuoinniksi, mutta tämä tuntui oikeimmalta - parhaalta vaihtoehdolta ensimmäisekseni. Visio tähän tuli vasta tänä keväänä, mutta se tuntui oikealta. En kadu, enkä tule katumaan.

Life is beautiful - lausahdus kuvaa mulle sitä positiivistä elämänasennetta, johon mä nykyään aina pyrin. Se on mulle muistutus, siitä että elämästä tulee nauttia silloin kun voi. Muistutus siitä, että kaikki, mitä elämä tuo on omalla tavallaan kaunista, ainutkertaista, tarkoitettua.

Mun mielestä Nikki Sixx on tiivistänyt koko idean hyvin: Life is beautiful - celebrate life.

Ja ei, en ottanut tätä tatuointia sen takia, että joku kuuluisuus on sanonut jotain tai tehnyt sen nimisen biisin (mikä on hyvä, btw) - mä otin tämän sen takia, että se puhuttelee mua, on mulle tärkeä, henkilökohtainen. Se muistuttaa mua kaikista niistä pahoista asioista, joita mä oon kokenut - joista mä oon selvinnyt voittajana. Se muistuttaa mua kaikista hyvistä jutuista, nauruista, unelmista, elämästä. Se muistuttaa mua siitä, että elämä on kaunista, tapahtui mitä tahansa.

Tatuoinnin paikka tarkentui kesän aikana. Mä halusin sen sellaiseen paikkaan, mistä mä sen itse näen. Mä halusin siitä tavallaan henkilökohtaisen. Vasemman käden sisäpuoli tuntui oikealta - se näkyy mulle, on lähellä sydäntä... Syitä oli monia ja olen tyytyväinen, että siihen päädyin.

Kipu oli lievempää kuin kuvittelin. Kyllähän se tuntui, mutta ei varsinaisesti sattunut. Totesinkin kaverilleni, että sattuu tai ei, koukussa ollaan mitä todennäköisimmin... Ja niinhän se menee :D Puhuttiin nimittäin Tiian kanssa jo seuraavasta...

Siinä ois sitten parempaa kuvaa  - tänään otettua. Tatuointi on lähtenyt paranemaan ihan superhyvin :) I love it!
DSC_0002muok

DSC_0005muok

Kiitos Tiia ja El Ninon porukka! Tästä tuli täydellinen - paljon enemmän kuin osasin odottaa 

5 kommenttia

 1. Siis mua on pelottanu iha sikana ottaa johonki sellaseen paikkaan tatska mistä sitä ei voi helposti peittää, mut jos sä uskallat nii sit mäki! (Koska sä oot mun mielestä fiksu ihminen ja jos fiksu ottaa näkyvän tatskan niin mäki uskallan!) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en edes ajatellut sitä niin, että enkö uskaltas. Mulle on loppu peleissä kuitenkin ihan yks ja sama mitä ihmiset ajattelee. :)

   Mun keho, mun päätös!

   Kyllä säkin uskallat ♥

   Poista
 2. 5a Lehoskista kävi tutustumassa blogi-teksteihin! :-)

  VastaaPoista