SAIRASTUVALTA ILTAA

mDSC_0086
huppari BikBok // farkut Cubus // tennarit ja reppu Adidas // kello Ur&Penn

Ei mennyt tämä päivä niin kuin Strömsössä. Flunssa saavutti yön aikana minutkin ja tavoistani poiketen päätin jäädä tänään kotiin lepäämään (yliopistolla ei ihan kevein perustein olla pois pakollisista läsnäoloista). Yön aikana noussut kuume teki olon sen verran tokkuraiseksi, että uskon levon olleen tänään paras ratkaisu. Ei minusta ainakaan mitään hyötyä missään olisi ollut (aivotoiminta on ollut tänään ameeban tasoa).

Päivän suurimmat saavutukset ovat olleet tähän asti: x määrä päiväunia, litroittain teetä ja muuta lämmintä sekä reissu kauppaan ja postiin, josta noudin Reebokin paketin. Kuinka ironista - silloin kun ei pääse treenaamaan, posti tuo muun muassa uudet treenikengät.

Treenikenkien ohella päivää on piristänyt sarjamaratonit ja Vaahteraliigan julkaistu otteluaikataulu. (Vaahteraliiga on siis Suomen jenkkifutiksen SM-sarja.) Jenkkifutiksen otteluaikatauluista innostuneena kaivoin esiin julkaisemattomat asukuvat viime kesältä ja löysin kuvat, jotka oli otettu ennen Steelersin viime kesän viimeistä ottelua. Kolmen kuukauden päästä pääsee taas lakkaamaan kynnet punamustiksi ja huutamaan äänensä käheäksi Väinölänniemellä!

Mutta nyt taidan mennä jatkamaan sarjamaratonia ja teen litkimistä - huomenna olisi pakko selvitä yliopistolle asti!

8 kommenttia