RENTO KOTIKOTIVIIKONLOPPU

mDSC_0171
farkut GinaTricot // huppari & nahkatakki BikBok // kengät Adidas

Mä oon viettinyt nyt kaksi peräkkäistä viikonloppua kotikotona. Molempiin viikonloppuihin pohjimmainen syy piilee kandihaastatteluissa (jotka on muuten nyt tehty!). Yleensähän mä pyrin käymään kotikotona 1-2 kertaa kuukaudessa, mutta en yleensä peräkkäisinä viikonloppuina, koska jatkuva kulkeminen on pidemmän päälle melko rasittavaa.

Koska viikot menee täällä Joensuussa melko pitkälti kaavalla yliopistolla läsnäolo/kandin tekemistä + treenit, kotikotona mä tykkään rauhoittua. Varsinkin nyt jälkimmäinen viikonloppu onnistui siinä hyvin. Porukat oli flunssassa, joten pitkälti tuli pysyttyä kotona ja katsottua olympialaisia - en valita, kivaa aivot off-tekemistä. Nyt toivotaan vain, ettei flunssa tarttunut minuun (kurkku tuntuu vähän karhealta ja lämpöä meinaa taas nostaa...). No, buranaa naamaan ja lepoa kehiin - ensi viikonloppuna kutsuisi nimittäin Tampere ja Talvipäivät!

Nyt taidan mennä hukuttamaan itseni inkiväärishotteihin ja teehen, joten adios 

12 kommenttia

 1. Me käydään usein viikonloppuna usein miehen äidin luona landella. Kaikilla pitäis olla paikka mihin karata vaan olemaan ja nollaamaan. <3

  VastaaPoista
 2. Adios vaan :) Eli terveisiä Andalusiasta. Ilma on täällä onneksi niin lämmin, että flussa ei uhkaa.

  VastaaPoista
 3. Vaikuttaa mukavalta viettää aikaa kotikotona. Minulla on jo niin paljon ikää ettei ole enää lapsuudenkotia. Molemmat vanhemmat ovat kuolleet.

  VastaaPoista
 4. Tekis kyllä ihanaa päästä nollautumaan. Etenkin lapsiperheessä. :D

  VastaaPoista
 5. Ihana mustan ja punaisen yhdistelmä! :) Kotikotona on kiva käydä vielä näin kolmenkympin kynnykselläkin, on siellä vaan aina kotoinen olo :)

  VastaaPoista