HEI HELMIKUU

mDSC_0090
farkut GinaTricot // neule Cubus // bomber BikBok // kengät Nike

Helmikuun ensimmäisiä päiviä viedään - tuntuu, että tammikuu meni yhdessä hujauksessa ohi. Veikkaan tosin, että samaa voi sanoa kuukauden päästä helmikuusta, sillä tänä vuonna helmikuu on tässä osoitteessa hyvin kiireistä aikaa. Tänä vuonna en vietä yhtään viikonloppua helmikuusta Joensuussa (jos tätä viikonloppua ei siis lasketa) - ohjelmaa siis riittää vallan mainiosti.

Tuleva helmikuu tuo mukanaan kandin tutkimusaineiston keräämisen (haastattelut alkaa jo ensi viikolla - hui!), vuosittaiset opettajaopiskelijoiden Talvipäivät sekä toivottavasti paljon treenaamista ja loppukuusta alkavat Crossfit Openit.

Mutta mites helmikuu on tällä puolella ruutua alkanut? Tämä kuunvaihdeviikko on itselläni ollut opiskelujen kannalta kevyempää (pakollisia läsnäoloja oli viikon aikana huimat 2) ja aikaa olen käyttänyt lähinnä kandiaineiston keräämiseen. Lisäksi oon treenannut paljon ja nauttinut Joensuussa olemisesta. Eilen kävin katsomassa Kerubissa Fear of Dominationin ja Painin keikat - ei yhtään hullumpi alku helmikuulle siis!
Toivotaan vain, että treenaamiseen ei tule nyt pakollista taukoa - kroppa on tuntunut tän päivän tosi väsyneeltä - liekkö syynä rankka treeniviikko, eilinen myöhään valvominen tai alkava flunssa. Mene ja tiedä, toivottavasti voidaan pistää rankan treeniviikon ja eilisen valvomisen piikkiin.

Miten teidän helmikuu on lähtenyt käyntiin?

8 kommenttia

 1. Törmään kokoajan näihin blogeihin joissa puhutaan treenauksesta edes pienesti tai suuresti :D tosiaan itellä ei inspistä ole löytynyt eikä oikein tunnu aika riittävän. Pitäisi alkaa liikkumaan ja matkauinti kiinnostaisi mutta pitäisi asiat saada soviteltua niin että se onnistuu lapsiperheessä. Ja etenkin erään tissitakiaisen kanssa. Varmasti tekisi mulle hyvää alkaa liikkumaan ja virkeys tasokin nousisi. Tsemppiä sulle tälle kuulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi :)

   Tsemppiä - kyllä sitä aikaa ja motivaatiota jostain löytyy, kun alkaa kaivelemaan :)

   Poista
 2. Ymmärrän hyvin tuon sinun treenamisintosi, kun itsellä on samanlainen. Hyvää lykkyä kandityön tekemiseen. Minulla helmikuu on alkanut lomamatkan jälkeisessä flunssassa ja ihottumassa.

  VastaaPoista
 3. Tammikuu meni kyllä todella nopeasti, tuli sellainen olo tässä, että ihan kuin ei sitä olisi ollut ollenkaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin nämä fiilikset ovat täälläkin esillä :/

   Poista
 4. Itselläkin on yksi kurssi, jota teen omaan tahtiini, eli on näitä itsenäisesti opiskeltavia, nyt niin pitkällä jo, että helmikuussa, jo alkupuolella, se on puristettava valmiiksi!

  VastaaPoista