#TB: GIBRALTARILLA APINOITA MOIKKAAMASSA

Löysin kuvatiedostoja läpikäydessä viime syksyn Espanjan-reissun kuvat julkaisemattomien joukosta. Hups. Syytän (tästäkin) epäaktiivista viime vuotta blogin parissa. Mun motto blogimaailmassa voisi melkeinpä olla "parempi myöhään kuin ei milloinkaan". Niinpä ajattelin reissussa tallentuneet asukuvat sekä muut reissukuvat julkaista tässä pitkin loppukesää/alkusyksyä.

Nyt olisi siis ensimmäisen reissuasu-postauksen aika!
mDSC_0683
Oltiin siis viime syksynä nelisen päivää Etelä-Espanjassa naisporukalla (mummi, äiti ja minä) mun isotädin luona kylässä. Kierreltiin näiden päivien aikana mm. Rondassa, Malagassa, Casaresissa sekä Gibraltarilla.
Gibraltarilla mä olin käynyt kertaalleen aiemmin (koulun reissu lukion toisella luokalla). Mukava, vaikkakin hektinen reissu - neljässä päivässä ehtii nähdä yhtä jos toista! Näitä kaikkia kuvia selaillessa tuli ihan älytön reissukuume!
mDSC_0689
Nämä kuteet vedin niskaan, kun lähdettiin yhtenä päivänä ajelemaan Esteponasta Gibraltarille. Rentoa ja varmaankin sanomattakin selvää - niin minua.
mDSC_0693
Shortsit on löytö vuosien takaa Ranskan Promodista (DIY), paita, sukat ja kengät on Adidasta. Reppu ja aurinkolasit on perus H&M:ää ja ruutupaita GinaTricotista. Hyvin simppeliä, mutta kivaa.

8 kommenttia

 1. Kiva tyyli. Omasta kaapista löytyy samat addun sukat, ihan lempparit! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kiva asu :) Kun on nähnyt näitä sun asuja, huomaa, että sulla on selkeä oma tyyli :)

  VastaaPoista
 3. Ai kauhee kun tuli kova reissukuume! Ehkä sitten ensi kesänä...:D

  Taru
  stuffabout.fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Reissukuumetta podetaan täälläkin - ehkä sitten ensi vuonna taas?

   Poista