TIEN PÄÄLLÄ

Täällä sitä istuskellaan bussissa kohti Helsinkiä! Kesäloman ensimmäinen reissu siis starttasi nyt aamulla ja seuraavat päivät olisi tarkoitus viettää akselilla Helsinki-Porvoo. Tarkoitus olisi ihan vain olla ja nähdä ehkä sukulaisiakin.
MDSC_7258
Tämän päivän suunnitelmiin kuuluu hengailua Helsingissä, ruokaa ja hyvää seuraa. Illemmasta olisi sitten luvassa siirtymä Porvooseen mummin ja vaarin luo. Eihän viime kerrasta olekaan kuin pari vuotta... Oon siis nähnyt heitä useastikin, mutta Porvoossa tulee käytyä harvemmin. Tuleepahan nähtyä kesäinen Porvoo!

Vaikka tuleviksi päiviksi on luvattu ihan hyvää säätä, oli mulla eilen illalla ihan kunnon pakkauskriisi menossa. Kello lähenteli jo kymmentä ja matkalaukku ammotti tyhjyyttään... Ei siis hyvä yhtälö ajatellen sitä, että herätys oli tänään viiden jälkeen, koska bussipysäkillä piti olla jo seitsemän jälkeen. No, sain itseni ylös ja ihan ajoissa jopa pysäkillekin. Ja matkalaukussakin on tavaraa. Mission competed siis.
MDSC_7261
En ole ajastanut tuleville päiville postauksia, mutta postailen, jos kerkeän/jaksan. Omaa konetta en ottanut edes mukaan - iPadin voimilla siis mennään. Ihan hyvä pitää vähän koneetontakin elämää välillä.
MDSC_7286
Yllä olevat kuvat ovat "kesätenttipäivältä" kesäkuulta, jolloin kävin tenttimässä sen tenttipaketin Kuopiossa. Kuvat on otettu heti tentin jälkeen - voin sanoa, että oli aika onnellinen fiilis just tuolloin!

Asusta sen verran, että farkut on ne iänikuiset, mutta niin ihanat BikBokin housut, paita on H&M:n perus valkoinen, löysähkö, versio ja kimonon ostin kevättalvella nettikirpparilta. Kengät on Niket ja kangaskassi Uhana Desingsin Rosvokissa. Aurinkolasit taitaa olla H&M:ltä.
Kelpo asu, etten sanoisi.

Mutta nyt mä jatkan hieman lyhyeksi jääneitä yöunia - seuraavaan kertaa siis!

Ei kommentteja