EKA LOMAPÄIVÄ

PicMonkey Collageekalomapäivä MDSC_7512 MDSC_7525 MDSC_7561 MDSC_7560
pants Cubus // shirt GinaTricot // sneakers Adidas // watch Black Oak

Laitetaas kehiin niinkin tuoretta asua, kuin viikon takaista - ensimmäisen lomapäivän asua siis!
Eka lomapäivä koostui pitkään nukkumisesta, pihassa tehdystä treenistä ja hyvästä ruoasta, kun päädyttiin porukoiden kanssa Varkauden Mortoniin syömään ensimmäistä kertaa. Suositukset täältä Mortonille - voi olla, että sinne eksyy uudemmankin kerran tänä kesänä :)

Mun loma siis alkoi viikko sitten ja tähän mennessä mun loma on ollut tosi bueno: oon reissannut, nähnyt kavereita ja sukulaisia, saanut ihan vaan olla ja levätä. Kunnon punttitreenitkin on ollut vähän tauolla: ensin tuon polven takia ja sitten reissuamisen vuoksi. Taitaa ainakin punttitreeni jäädä vielä syrjään, koska nappasin myös reissulta inhottavan pikkuflunssan kotiin tuomiseksi. Ens viikolla onkin jo seuraavan reissun vuoro! No, ehtii sitä myöhemminkin sisällä treenaamaan - nyt voi keskittyä ihan vaan ulkoiluun hyvässä säässä, jos tämä flunssa ei tästä pahene. Toivotaan siis parasta!

Asusta sen verran, että viihdyin siinä superhyvin! Rento, mutta näyttävä asukokonaisuus mun mielestä. Housut, kengät ja kello on tämän kesän alelöytöjä, paita puolestaan on ollut jo pitkään kaapissa pölyttymässä.

Ei kommentteja