LATELY X 20

PicMonkey Collagelately1
Game of Thrones on ollut tämän kesän katsotuin sarja tässä talossa. Ollaan äidin kanssa tuijoteltu lähes kaikki liikenevä aika sitä ja ollaan kohta viidennen kauden lopussa. Koukussa mikä koukussa. GoT-marathon taitaa olla meidän kesäperinne...  Yolliboxille myös peukkua - tosi hyvää! // Iloinen treenaaja. Meillä oli pari viikkoa sitten maksimiviikko, johon kuului muun muassa takakyykkyä  ja sen semmosta. Hulluna kävin takakyykyn maksimin jälkeen vielä juoksemassa portaita - hullua, mutta ihan huippu fiilis! // Uusi treenijakso ansaitsee uudet kengät. Menin ja ostin sekä uudet "yleistreenikengät" ja painonnostokengät. En ole katunut - aivan mahtavia molemmat!PicMonkey Collagelately2
Dinner with a view. En valita. // Käytiin muutama viikko sitten veneilemässä ekaa kertaa tänä kesänä. Alkumatkasta sää näytti ihan hyvältä, mutta loppumatkasta rankkasade yllätti ja meidän porukka oli kuin uitettuja koiria. Miten meni niin ku omasta mielestä? // Uusin sarjakoukutus - The night manager 
PicMonkey Collagelately3
Viinijuhlilla tuli heiluttua tänä vuonna kahtena iltana, kuten tässä postauksessa kerroinkin. Tänäkin vuonna viinijuhlat kohteli minua hyvin. // Cheek kruunasi Viinijuhlat - yksi kesän parhaista illoista omalla kohdalla!
PicMonkey Collagelately4
Viinijuhlien ootd. Viihdyin. // Tuli pidettyä pitkästä aikaa leffailtaa, kun porukat oli vielä kolmantena iltana viineilemässä. Katsoin Eat Prey Loven, mikä osoittautui tosi hyväksi leffaksi. Yhdeksi syyksi paljastuu ehkä se, että pääroolissa oli Julia Roberts, mun ehkä all time favourite näyttelijä. // Oliverista on tullut iso poika 
PicMonkey Collagelately5
Vauvavuosi nro 2 starttasi tässä talossa viikko sitten sunnuntaina, kun Martta ja Leevi kotiutui. Todella hyvin ovat löytäneet paikkansa jengissä - tälläkin hetkellä mä kirjoittelen tässä tätä postausta kahden assistentin kanssa. // Yhden aamun breku näytti tältä. Oli hyvää! // Viime viikolla starttasin yhden aamun 5 kilsan aamujuoksulla - huippu fiilis!
PicMonkey Collagelately6
Kömpelö täällä moi! Teloin polven viime viikolla - hupsistasaatana. Onneks vaikuttaa siltä, että päästiin suurimmilta osin säikähdyksellä. Kaaduin siis treenatessa kesken hypyn, ja teloin polven penkin reunaan. Tuloksena oli helvetin kipee ja turvonnut polvi. Jalka ei ole enää kovin kipeä, mutta voimatreeni on jalkojen osalta siis hieman katkolla nyt. Sanotaan vaikka niin, että polvi on pahemman näköinen kuin mitä se on kipeä - onneks niin päin. Koska kävely ei tunnu enää missään, ajattelin kokeilla juoksemista tällä viikolla mahdollisesti. Ja jos ens viikolla uskaltas palata kunnon treenien pariin. Aika näyttää miten käy. // Meidän pienet karvapallot on mukana kaikessa, myös leivonnassa. Tehtiin pitkästä aikaa mokkapaloja. // Viime viikon viimeisenä vapaapäivänä käytiin äidin kanssa piipahtamassa Kuopiossa. Käytiin kahvilla Kahvila Kanelissa - suosittelen todella, nousi mun listalla aika korkeelle!
PicMonkey Collagelately7
Käytiin myös leffassa pitkästä aikaa. Central Intelligence oli ihan viihdyttävä pätkä. // Eilen oli viimeinen työpäivä tälle kesälle. Haikealla mielellä sieltä aina poistuu, vaikka takana onkin raskaat kaksi kuukautta. Saa nähdä milloin mut näkee tuossa paidassa seuraavan kerran... ;) // Eilisen lomanaloittajaiset sienirisoton ja viinin kera - kyllä kelpaa!

Tosiaan, mulla on nyt ruhtinaallinen 4 viikon loma, johon sisältyy reissuilua sekä kotimaassa että ulkomailla sekä festarointia. Uutta leimaakin on tulossa iholle... Kivat neljä viikkoa siis!

Ei kommentteja