EI MENNYT NIINKU ELOKUVISSA

Mulla oli jotenkin sellainen olo eilisen postauksen jälkeen, että kaikki ei mene kuin elokuvissa. Eihän ne ikinä mene, jos sen on ääneen sanonut - eiks niin? Mun kutina osoittautui oikeaksi päivän kuluessa, sillä kaikki ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan...
mDSC_2161
x Ei tullut käytyä salilla - kouluhommat ajoi ohi valitettavasti. Niihin meni enemmän aikaa kuin ajattelin, joten salilla käynti sai jäädä illan suunnitelmien takia. No, mun oli tarkoitus käydä tänään salilla, mutta enpä käynyt tänäänkään. Kävin lenkillä sen sijaan, koska oli aivan mahtava sää!
x Käytiin tosiaan porukoiden kanssa illalla Kuopiossa syömässä ja leffassa. Ja eihän sekään mennyt ihan suunnitelmien mukaan... Meidän oli tarkoitus käydä katsomassa se kotimainen pätkä nimeltä Äkkilähtö, mutta kappas kummaa - paikkoja ei ollut enää vapaana, kun sinne asti päästiin (ja kukaan ei hiffannut varata niitä etukäteen..). No, tehtiin tiskillä extemporepäätös mennä katsomaan samaan aikaan alkava pätkä nimeltä The bigger splash. Oli sekin ihan hyvä, vaikka ei ihan mun tyylinen. Ei olla taidettu ikinä tehdä noin nopeaa päätöstä leffan suhteen!
mDSC_2164
x Nämä kuvat on taas kategoriaa "ei mennyt kuin elokuvissa". Tuona päivänä kamera ja jalusta ei oikein ollut yhteistyökykyisiä, joten ainoat hyvät kuvat ovat yllä. No, onpahan parempi syy ottaa asu-uusinta - oli nimittäin sen verta kiva asu!

Ei kommentteja