OLIPA KERRAN MAANANTAI

MDSC_2463 MDSC_2456 MDSC_2485
sadetakki BikBok // farkut GinaTricot // t-paita ja vyö H&M // villatakki Vila // tennarit Vans // pipo Cubus // kello Champion // kaulakoru Kalevala

Oli sen verran mielenkiintoinen maanantai, että on ihan pakko listata päivän plussat ja miinukset.

+ Oltiin tyttöjen kanssa ahkeria: saatiin tehtyä 3. esseetehtävä yhteen kurssiin. Vielä olisi viimeinen tehtävä jäljellä!
+ Meillä alkoi tänään luonnontieteiden monialaiset opinnot ja tähän mennessä vaikuttaa ihan mukavalta kurssilta! Vaikka mulla on jonkinlainen asennevamma fysiikkaa ja kemiaa kohtaan, mä odotan itseasiassa aika innolla ens viikon luentoja!
+ Ehdin käydä yliopistopäivän jälkeen about tunnin pyörähtämässä kotona ennen treenejä. Söin kevyesti, leikin Oliverin kanssa ja päivitin KirKas-lokikirjan. Tehokas tunti etten sanoisi!
+ Tän päivän WOD oli kiva aloitus treeniviikolle. Huomenna olisi CF-kurssin toiseksi viimeinen kerta - perjantaina sekin loppuu! Nopeesti on mennyt kyllä kuukausi.

- Meidän KirKas-opettaja oli taas poissa. No, tehtiin ryhmän kesken meille määrätyt harjoitukset. Ohjeet oli tosin oudot, joten tekeminen oli sarjassa "vähän sinne päin".
- Kun oltiin tyttöjen kanssa tänään syömässä Carelialla, tuli palohälytys. No, ruoat jäi sinne ja me lähdettiin ulos. Vissiin joku mielenosoittaja (yliopistolla oli tänään mielenosoitus) oli laukaissut hälytyksen. Siinä sitten värjöteltiin ulkona, kun meidän ruoat jäähty sisällä. Onneks saatiin ilmaiset kahvit.

Vaikka aamupäivästä vaikutti siltä, että on ihan paska maanantai, ei se sitä onneksi ollutkaan. Nyt mä lähden suihkuun ja sitten ruokaa :) Se on moi!

P.s. Kuvat ovat syksyltä - vielä ei ole näillä leveysasteilla noin lämmin, valitettavasti.

Ei kommentteja