KIIRE KIIRE KIIRE

mDSC_0103 farkut Cubus // neule H&M // nahkatakki BikBok // kengät Nike

Otsikon sanat kuvaavat tämänhetkistä arkea parhaiten. Jatkuva kiire. Mä inhoan kiirettä.

Vaikka harkka itsessään alkaa omalla kohdalla helpottamaan pikkuhiljaa, on mulla jatkuva kiire - tunne siitä, kuinka vuorokauden tunnit ei riitä alkuunkaan. Pitäisi lukea tenttiin, tehdä oppimistehtävää x, lukea lisää... Jossain välissä kun ehtisi rentoutua, niin olisi jees.

Jotenkin tuntuu, että kaikki kiireet kasaantuu tänä vuonna lokakuulle ja marraskuun alkuun: on tenttejä, oppimistehtäviä,  harkan loppurutistus, muutto... Kaikki tässä muutaman viikon sisään. Jos mä oikein katsoin, niin ensimmäinen oikeasti vapaa viikonloppu on marraskuun puolivälissä. Sitä siis odotellessa...

12 kommenttia

 1. Kyllä se siitä helpottaa, trust me! Itelläni oli koko viime kevät ihan täynnä kaikkea mahdollista ja oon nauttinut nyt kun tämä syksy on ollut hiukan kevyempi.

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 2. Oijoi, kuulostatpa kiireiseltä, jospa se siitä helpottaisi pian! Tosin tiedän hyvin mistä puhut, sillä minullakin on kasaantunut tähän ajankohtaan aivan kaikki. :D Kohta pitäisi vielä päntätä hetken aikaa... onneksi on jäätelöä!

  VastaaPoista
 3. Tsemppiä! Toivottavasti löydät arkeen edes pari minuuttia itsellesi, sellaista aikaa, että voit vain olla ja hörpätä rauhassa vaikka kupposen teetä :)

  VastaaPoista
 4. Kiire on kyllä todella rasittavaa, ja se kun tietää, että vapaata tulee olemaan vasta pitkän ajan kuluttua. Tsemppiä sinne kiireen keskelle!

  http://lifewithhannamari.blogspot.fi/?m=1

  VastaaPoista
 5. Tsemppiä kiireen keskelle. I feel you, mutta joskus se kiirekin helpottaa. :)

  VastaaPoista
 6. Mustakin tuntuu, että aina kun on jotain menoja ja tärkeitä, aikaa vieviä juttuja, niin ne kaikki sitten aina kasaantuu olemaan samaan aikaan :D Tsemppiä sulle kiireeseen, lasket vaan päiviä siihen vapaaseen viikonloppuun niin selviät! :)

  - Kiia / https://kiiainnanmaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista