A DAY IN HELSINKI

Käväisin tuossa neljä viikkoa sitten päiväseltään Helsingissä äidin kanssa. Kuvailin teille hieman my day-fiiliksiä reissun päältä!
PicMonkey Collagehki1
Ei ole tuo ihmisen aika herätä - kello oli siis soimassa jo 3.45, ylös itseni sain siinä neljän maissa. Vaikka mulla on yleensä arkena soimassa kello siinä 4.30-5.15, tuona aamuna tuntui jotenkin vaikealta nousta - johtuiskohan edellisillan myöhäisestä matkustusajankohdasta välillä Joensuu-kotikoti. // Bussi meillä siis lähti Varkaudesta klo 6. Matkalla sää oli sateinen ja suurin osa matkasta tulikin nukuttua (sen mitä takanani istuneet pikkulapset antoivat). Perillä Helsingissä oltiin siinä 10 aikoihin.
PicMonkey Collagehki2
Matkan päätarkoituksena oli käydä Cape Universalin ystiksillä - niin monena vuonna kun ollaan ne missattu! Tänä vuonna päätettiin ryhtyä tuumasta toimeen - ja no, tulihan tuolta Vansit jos toisetkin kotiutettua.
PicMonkey CollageHKI3
Lauttasaaressa seikkailun jälkeen lähdettiin lounaalle. Me ihastuttiin meidän heinäkuisella Helsingin reissulla Ahorita-nimiseen ruokapaikkaan, joten suunnattiin sinne murisevine mahoinemme. Suosittelen kovasti! Ahorita sijaitsee kauppakeskus Kluuvissa :) // Lounaan jälkeen lähdettiin kuljeskelemaan ympäri todella aurinkoista ja lämmintä Helsinkiä.
PicMonkey CollageHKI4
Kaunis Helsinki  // Ruokaa! Muutaman tunnin kuljeskelun ja shoppailun jälkeen maha alkoi jälleen kurnimaan. Friends&Burgers on aivan huippu mesta. Suosittelen sitäkin!
PicMonkey CollageHKI5
Jälkkärillä Kipossa. // Kotimatkalla mä kaivoin vihdoin mun kassin syövereistä opiskeluihin liittyvän kirjan ja muistiinpanovälineet esiin. Niiden parissa meni nopeasti reilu 4 tuntia. Meidän kotimatka viivästyi Valio-myrskyn takia jonkun 30 minuuttia, koska tuuli oli kaatanut puita ja sähköpylväitä tielle. Kotona oltiin vihdoin joskus yhden aikaan yöllä ja taskulampun valossa (meillä oli sähköt poikki) menin nukkumaan vihdoin joskus 2 aikoihin.

Mukava, mutta pitkä päivä. Tällaisia arjen piristysruiskeita voisi harrastaa useamminkin!

Ei kommentteja