FIFTY SHADES OF GREY

MDSC_0024 MDSC_0035
Tänään on ollut jotenkin nuupahtanut, harmaa olo. Ehkä siihen on syynä tuo ulkona vallitseva harmaa säätila, ehkä tentin aiheuttama stressi - tai ehkä molemmat. Onneksi aurinko pilkahtelee aina välillä ja tentinkin viimeinen "pänttäysviikko" on menossa - viikon päästä jo helpottaa!

Nämä kuvat ovat säilyneet arkistojen kätköissä hieman liian pitkään - 11 kuukautta! Kuvitella - itse muistan tuon päivän kuin eilisen - oli samantyylinen päivä kuin tänään. Stressiä tosin aiheutti opiskelut ja työ. No, vihdoin on aika julkaista nämä - ei mitkään maailman tyylikkäimmät kuvat, mutta eipä niiden aina tarvitse ollakaan - minä olen minä. Vaikka koen muuttuneeni jonkin verran lähes vuodessa, voisin edelleenkin "spurgu-style"-päivänä vetää kyseisen tyylisen asun niskaan - ihan vaan koska voin.

Asussa ei siis sen ihmeempää kuin mun jo edesmenneet Converset, mustat Vilan farkut, H&M:n villatakki ja Lontoosta tuotu toppi - joka tosin on siirtynyt jo eläkkeelle. Pipo on Cubuksen.

P.s. Otsikosta voitte varmaan arvata, minkä elokuvan katsoin viikonloppuna... Tuo vaan jotenkin sopi tähän kuin nenä päähän!

Ei kommentteja