FIRST WEEK AT UNIVERSITY

Ensimmäinen viikko yliopistossa on taputeltu ja viikonloppukin alkaa olla lopuillaan! Huomenna starttaa sitten opinnot ihan toden teolla!

Miltä ensimmäinen viikko sitten tuntui? Eka viikko jännitti - se on ihan sanomattakin selvää! Mua harmitti ihan älyttömästi, että mä en päässyt meidän tutustumisleirille edellisenä viikonloppuna, mutta sain onneksi järkättyä maanantaille kokishetken 12 (?) muun erkkafuksin kanssa. Heidän tapaaminen helpotti kummasti. Tiistaina ei sitten onneksi jännittänytkään niin paljoa!
Viikko kokonaisuudessaan meni tosi nopeasti. Päivät venyivät pitkiksi (esim. torstaina väännettiin kurssivalintoja ilta kuuteen asti) ja informaatiota tuli joka tuutista. Voin sanoa, että viikonloppu tuli ihan tarpeeseen. Tietty liian lyhyillä yöunilla (ja esim. keskiviikkoisella kaupunkisuunnistuksella) voi olla osuutta väsymykseen...
Mä oon positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka mukava meidän ryhmä ja tuutorit on! En ois oikeesti voinut odottaa parempaa jengiä :)

No, miltä ensimmäinen viikko omassa kotona on sujunut? Yllättävän hyvin itse asiassa. Arki on lähtenyt rullaamaan meillä Oliverin kanssa tosi hyvin. Viikonloppu oltiin äidin ruokapatojen äärellä Savossa, mutta nyt olisi taas aika aloittaa uusi viikko ihka omassa kodissa - joka alkaa jo pikku hiljaa vaikuttaa ihan kodilta!

Siinä olisi meikäläisen fiilikset ekasta viikosta! Tässä vielä kuvituksena viime keskiviikon asua :) mDSC_1977 mDSC_1981 mDSC_1986
toppi GinaTricot // farkut Vila // villatakki Monki // vyö H&M // kello DW // kengät Vans

Ei kommentteja