LAST WEEKEND

On ollut kyllä sen verran kiire viikko, että huh huh! Viikonloppukin menee mitä todennäköisimmin koulujuttujen parissa - kuinkas muutenkaan. Siksi palataankin hetkeksi vielä viime viikonloppuun, jolloin vietin ensimmäistä kertaa viikonlopun Joensuussa.PicMonkey Collage-vklp1
Mun viikonloppu on alkanut nyt pariin otteeseen jo kivasti perjantaina, kun perjantai on ollut vapaata. Niin alkoi viime viikonloppukin! Nukuin niin pitkään kuin Oliver antoi nukkua ja lähdin pitkälle lenkille. Löysin kivan uuden lenkkireitin! //Urheiluhullun perjantai sai jatkoa: vesisateessa salille pumppiin! Oli muuten eka, mutta ei vika jumppa tuolla uudella salilla - mä tykkäsin! // Perjantai päättyi lasiin viiniä ja Vain elämää.
PicMonkey Collage -vklp2
Lauantaina aamulla kävin spinningissä ja vietin sen jälkeen laatuaikaa tuon minun pienen miehen kanssa. // Illasta suuntasin keskustaan: treffailtiin Even kanssa ruoan ja leffan merkeissä. // Silloin tarkeni vielä ilman sukkia! // Käytiin katsomassa pätkä nimeltä Sicario - oli ihan hyvä.
PicMonkey Collage -vklp3
Sunnuntai-aamuna heittäydyin oikein kodinhengettäreksi ja leivoin aamupalalle sämpylöitä. Oli hyvää! // Vietin ihan kotipäivää Oliverin, hyvän ruoan ja Kosto-maratonin parissa. Kyllä kelpasi!

Tuollaisen viikonlopun jälkeen oli hyvä palata arkeen muutamaksi päiväksi, varsinkin, kun nyt pari viikonloppua menee enemmän tai vähemmän koulujuttujen parissa.

Ei kommentteja