MINILOMALLA ETELÄ-SUOMESSA

Kuten muutama varmaan viime postauksesta saattoi päätellä, Etelä-Suomessa tuli pyörähdettyä minilomalla perheen kanssa. Päätettiin, että vähän joka iikka tarvitsee pienen irtioton, joten lähdettiin sunnuntaina ajelemaan etelämpään ja eilen kotiuduttiin. Pyörähdettiin Porvoossa mummin ja vaarin luona, nähtiin tuttuja Helsingissä, shoppailtiin, syötiin hyvin ja käytiin pitkästä aikaa elokuvissa. Täydellinen parin päivän irtiotto siis!
PicMonkey Collage PORVOO1
Lähdettiin ajelemaan sunnuntaina jo ihan hyvissä ajoin ja thank god, mä sain vasta vikan ajovuoron. Pari ekaa tuntia meni nimittäin nukkuessa ja seurustellessa energiajuoman kanssa :) // Porvoon vanhassa kaupungissa 
PicMonkey Collage PORVOO2
Porvoo Käytiin porukalla päiväkävelyllä Porvoon vanhassa kaupungissa, kun tää oli eka kerta moneen vuoteen, kun äiti ja isä oli mukana. Mä oon enemmän käynyt Porvoossa viime aikoina keskenään.
PicMonkey Collage FOOD
Vapiano, Starbucks ja Kippo - meidän pyhä kolminaisuus Helsingin reissuilla...
PicMonkey Collage SELFIE
Pitihän sitä ottaa selfie Starbucksin mango-passionhedelmä smoothien kanssa :D Se on vaan niiiin hyvää! // Vikan aamun rytkyt peilin kautta kuvattuna.

Loma mulla alkaa olla jo puolessa välissä. Loppuloman ajattelin viettää suurimmaksi osin kotona - latailla akkuja, että jaksaa rutistaa jouluun asti.

Mites teillä muilla lomalaisilla on loma mennyt?

Ei kommentteja