MENOVINKKI: HELSINKI

IHANAA UHANAA JA MUUTA MUKAVAA. Ajattelin tulla teille näin pikaseen vinkkaamaan kivasta Pop up-kaupasta, joka avasi eilen ovensa yleisölle viikoksi.

One Hot Minute! on siis pop up-kauppa, joka sijaitsee Lasipalatsi Akkunassa tällä viikolla. Ulkopaikkakuntalaisille tiedoksi, että sijainti on Forumia vastapäätä (meni ainakin itsellä nimittäin etsimiseksi).

Myynnissä on runsaasti kotimaisten suunnittelijoiden tuotteita, joista itseäni kiinnosti eniten Uhana Design. Olen jo kuukausia kuolannut heidän (loppuunmyytyjä) tuotteita netissä ja vihdoin mulle tuli tilaisuus käydä hiplaamassa tuotteita livenä.
IMG_2167M

DSC_0191M
Mukaan mulle tarttui aivan ihanat Pisara-korvikset. Harkitsin pitkään muutaman eri värin välillä, mutta päädyin lopulta yhdistelmään: puu-fuksia-musta. Love it! Hintaa korviksilla oli 28€, mikä on mun mielestä hyvin kohtuu hinta kotimaisesta käsityöstä.
DSC_0195M
Kiitos One Hot Minuten tyypeille siitä, että sain käydä tsekkaamassa valikoiman jo ennen avajaisia! You really made my day :)

Käykää siis helsinkiläiset ja siellä liikkuvat tsekkaamassa tää. Maksutapana kävi sekä käteinen että kortti, mutta suosittelen käteistä mukaan niin kaikki käy kätevämmin! Pop up-kauppa on auki vain tämän viikon!

Ei kommentteja