MITÄ TOISESTA OPISKELUVUODESTA JÄI MIELEEN?

Kolmas opiskeluvuosi kolkuttaa jo aivan oven takana (viikon päässä, jos tarkkoja ollaan), joten olisi aika miettiä, mitä edellisestä lukuvuodesta jäi mieleen!
PicMonkey Collagetoka1
Lukuvuosi alkoi elokuun puolivälissä maastokurssilla, jonka ajan Eve asui mun luona. Vaikka viikko oli opiskelun puolesta rankka, oli se silti yksi vuoden kivoimmista!
PicMonkey Collagetoka2
Lukuvuoteen kuului paaljon puuduttavaa opiskelua, mutta myös uuden kielen oppimista. Mä olin pitkään jo halunnut aloittaa uuden kielen opiskelun ja viime lukuvuosi tarjosi siihen mahdollisuuden. Näin ollen aloitin venäjän alkeet ja opiskelinkin sitä 8 opintopisteen verran!
PicMonkey Collagetoka3
Puuduttavan opiskelun ohella meidän opinnot sisälsi paljon toiminnallisuutta - oli musiikkia, kuvataiteita, käsitöitä sekä liikuntaa! Vaikka päivät yliopistolla useasti venyi pitkiksi, oli nää heittämällä vuoden kivoimpia kursseja.
PicMonkey Collagetoka4
Opintojen ohella ehdin ihastella ihanaa Joensuuta - että mä tykkään mun nykyisestä kotikaupungista! Arjessa jaksamiseen auttoi myös poikien kanssa löhöily ja treenaaminen.
PicMonkey Collagetoka5
Koko vuosi ei ollut kuitenkaan pelkkää arjen pyöritystä opiskeluineen! Kavereiden ja tuntemattomien kanssa tuli koettua monta unohtumatonta tapahtumaa: jokavuotinen lukuvuoden aloitus eli kaupunkisuunnistus, Hämeenkadun appro Tampereella ja Erkka Experience Jyväskylässä - näin muutama mainitakseni.
PicMonkey Collagetoka6
Vuoteen sisältyi myös monta kavereiden kanssa vietettyä ikimuistoista iltaa - milloin viinikestejä, milloin keskiyön lettukestejä tai urheilua. Kaverit 
PicMonkey Collagetoka7
Lukuvuoden aikana koin myös elämäni ensimmäiset vuosijuhlat, huikeat erkkapikkujoulut urheiluteemalla ja vuosittaiset Talvipäivät, jotka järjestettiin tänä vuonna Savonlinnassa.
PicMonkey Collagetoka8
Kevään korvalla tein parin viikon opesijaisuuden ihanien nelosluokkalaisten parissa. Vuoden kruunasi vappu huippuporukalla!

Summa summarum: Vuodesta päällimmäisenä jäi mieleen hyvä meininki ja parhaat tyypit! Viikon päästä mennään taas :)

8 kommenttia

  1. Kivalta opiskeluvuodelta kuulostaa kaikenkaikkiaan :) Tsemppiä tulevaan vuoteen myös!

    VastaaPoista
  2. Vitsi miten ite kaipailen myös takas koulun penkille. Varsinkin just ammattikorkeeseen ois kiva mennä jo ihan vaan noiden kaikkien opiskelijahippojen takia! :D Ehkä vielä joku päivä, kun keksin mikskä haluan opiskella.. :D

    VastaaPoista
  3. Kiva postaus! Toivottavasti pääsen heti jatkaan ammattikorkeakouluun lukion jälkeen. 😍

    www.nooraemilia.fi

    VastaaPoista
  4. Kuulostaa ja näyttää mukavalta! Ihanaa, että opiskeluvuodesta päällimmäiseksi jäi mieleen hyvä meininki ja kivat tyypit!

    Mukavaa kolmatta opiskeluvuotta!

    VastaaPoista