ELONMERKKEJÄ

mDSC_0039 mDSC_0043 mDSC_0062
JEANS Cubus (diy) // BOMBER GinaTricot // SHIRT New Look // BELT H&M // SHOES CM // WATCH Ur&Penn

Pari viikkoa on mennyt ihan hujauksella ohi.

Kahden viikon aikana olen ehtinyt käymään kotikotona, treenaamaan ahkerasti ja opiskelemaankin jossain välissä. Jos näin pähkinänkuoreen tiivistetään.

Ensi viikolla alkaa astetta tiukempi tenttirupeama, josta onneksi viimeisen saa korvata pariesseellä. Sen jälkeen onneks tää alkukevään hektinen opiskelutahti helpottuu lähemmäs sellasta "normaalia yliopistoarkea" (=2-4 päivänä läsnäoloa). Vaikka tulevalla viikolla onkin tiedossa pari tenttiä, on luvassa myös jotain kivaa, sillä äiti tulee moikkaamaan mua tänne Joensuuhun torstaista lauantaihin.

Loppuun voisi runoilla jotain vielä tästä päivästä... Tänään oon nimittäin ollut yllättävän ahkera! Perinteisesti mulla sunnuntait menee enemmän tai vähemmän koomatessa, mutta tänään otin itseäni niskasta kiinni ja heräsin hyvissä ajoin lukemaan tenttiin. Alkuiltapäivästä oli vuorossa treenit pienellä porukalla, josta lähdettiin sitten melko extempore kahville Jokiasemalle. Tänään sää oli kuin morsian, niin kelpas sitä kahvitellessa ihastella. Tällaisia keväisempiä päiviä lisää kiitos! Loppupäivä onkin sitten mennyt parin fb-kirppukaupan parissa, saunoessa ja hemmotellessa itseä kasvohoidolla. Seuraavaksi voisikin kokkailla jotain ja laittaa HBO:lta pari viimeistä The Affairin jaksoa pyörimään. Sounds like a good sunday evening!

Melkoista sillisalaattia taas, mutta pointti oli se, että hengissä ollaan!

2 kommenttia

 1. Tosi kiva postaus ja ihana asu! Löysin blogisi muutama viikko sitten ja aloin seuraamaan! Olisi kiva kuulla lisää treeneistäsi esim. erillisen treenipostauksen parissa! Myös joku kiva höpöttelyvideo olisi mukava pitkästä aikaa!
  Ihanaa kevättä sulle! :)
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi! Katsotaan, mitä tulevaisuus tuo tullessaan ;)
   Mukavaa kevättä sinullekin!

   Poista