JOENSUU - LEPPÄVIRTA - JOENSUU

mDSC_0217 mDSC_0236 mDSC_0250
farkut ja paita GinaTricot // vyö H&M // bomber BikBok // kengät Timberland

Jälleen on yksi viikonloppu takana päin ja arki alkamassa. Mulla oli tänään vielä periaatteessa vapaapäivä, mutta hoitelin aamun kandihommia - kävin tapaamassa mun kandiohjaajaa ja etsin myös alustavasti aineistoa kandia varten. Illasta kävin puolestaan treeneissä - kuinkas muutenkaan.

Mutta asiaan!
Kuten otsikosta voidaan päätellä, kävin viikonloppuna kotikotona. Vaikka kandihommat pyöri päässä melkolailla, viikonloppu oli kivan rentouttava - pitkiä yöunia, Kuopio-visiittiä, hyvää ruokaa, uintitreeniä, leffailtaa, kotikampaajaa... Näin muutaman asian mainitakseni.
Viikonloppu oli siinä suhteessa erilainen verrattuna normaaleihin kotikoti-viikonloppuihin, että tällä kertaa Kiti oli mukana maaseudun rauhassa. Vaikka viikonloppuna ei tapahtunut sinäänsä mitään erikoista, oli kiva päästä esittelemään omaa kotiseutua ihmiselle, joka ei ole ikinä paikkakunnalla käynyt.

Mutta pidemmittä puheitta - mä lähden nyt tekemään ruokaa!

Mukavaa alkanutta viikkoa sinne ruutujen toiselle puolelle :)

8 kommenttia

 1. Kivat kengät sulla! :) Tuon tyyppisiä kenkiä on tänä talvena näkynyt jonkin verran katukuvassa. Ostin vähän saman tyyppiset kengät tyttärelleni alennuksesta. Ovat erimerkkiset.
  Pitkät yöunet ovat parhautta! <3 Olen niin iltavirkku, että nukun n.6-7h yössä, jos mulla on aamuvuoro. Kun tulee tilaisuus nukun helposti 8-10h.

  Mukavaa alkanutta viikkoa myös sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Pitkät yö unet on kyllä ❤️

   Poista
 2. Näyttääpä siellä keväiseltä jo! Meillä Oulussa on hyinen pakkanen, nyt taitaa olla -20 astetta. Olen itse muutes menossa Kuopioon viikonlopuksi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei täällä ohan noin keväistä vielä ole :D Nämä kuvat otettiin jo jokin aika sitten...

   Tänään täälläkin on ollut kova viima, about -20c!

   Poista
 3. Heh, uintitreeneissä. Minäkin aloitin taas vuoden alusta kerran viikossa vesijumpan!

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva asu, tuo punainen takki on hauska väripilkku :) Mukavalta kuulostaa sun viikonloppu!

  VastaaPoista