TÄLLÄ VIIKOLLA

Ihan ensimmäiseksi mun pitää todeta, että mä oon ihan törkeen väsynyt. Takana on 6-päiväinen työviikko ja edessä vielä monta päivää ennen mahdollista seuraavaa vapaata. Töissä meno on hieman hektistä sairastapausten ja lomien vuoksi, joten me työssäolevat joudutaan venymään. Tänäänkin mulla piti olla vapaapäivä, mutta mut kutsuttiin iltavuoroon. Eli tämä voi vaikuttaa tekstiin - anteeksi siis siitä.
PicMonkey CollageVK262
Tiistaina oli tämän viikon ainoa vapaapäivä. Lähdettiin koko perheen voimin viettämään päivää Kuopioon. Päivän asu oli simppeli, mutta tykkäsin tosi paljon! Vetäsin hameen piiiitkästä aikaa päälle ja fiilis oli niin jees! // Käytiin syömässä Trattoria Sorrentossa - ehkä elämäni parasta pizzaa  // Torijädet - testissä fazerina, joka oli enemmän kuin jees.
PicMonkey CollageVK263
Kuopio-visiitin perimmäinen syy oli leffailu. Käytiin katsomassa Baywatch - päätöntä jenkkikamaa ja paskaa huumoria - toimi! Kaikki meistä tykkäsi. // Kuopiosta löytyi aivan täydellinen treenipaita, mikä piti koeajaa heti seuraavana kyykkypäivänä. // Perjantaiaamun treeni oli killeri.
PicMonkey CollageVK261
Jätskitauolla. Mä oon ihan koukussa näihin Pirkan uusiin mehujäihin! // Sunnuntaiaamun perinteinen juoksulenkki. Tänään kulki hyvin ja lämpöäkin riitti (+20C). // Work hard all day - väsynyt työmeitsi.

Sellainen viikko mulla - työtä ja treeniä suurimmaksi osin.

10 kommenttia

 1. Kivalta kuulostaa viikkosi, vaikka oletkin ollut paljon töissä. Tsemppiä tämän viikon treeneihin ja töihin! Minä olen lomalla ja tarkoitus olisi lisätä liikuntaa.

  VastaaPoista
 2. Pirkan uudet mehujäät on munkin suosikkeja! Varsinkin se päärynä on vienyt mun sydämen. :-)

  VastaaPoista
 3. Olipas sinulla menoja viikon aikana :) Pitkästä työviikosta huolimatta ehdit kuitenkin tehdä vapaa-ajalla kivoja juttuja, se varmaan antaa lisää voimia pitkään työputkeenkin. Tuo Pirkan Leppis-jäätelö on minunkin suosikki!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, menoa riitti kyllä vähän liikaakin... Treenaaminen on mulle henkireikä kiireisen arjen keskellä. :)

   Poista
 4. Aina kun katselen tällaisia postauksia muilta, ihmettelen miksen ikinä käy syömässä pitsaa ulkona.. :D Ehkä pitäisi ottaa tavoitteeksi kerrankin käydä jossain kunnon ravintolassa pitsalla. Jaksamista sinne! :)

  - Johanna / P.S. Never Stop Smiling

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, kannattaa kyllä käydä pitsalla jossain hyvässä paikassa!

   Kiitos!

   Poista
 5. Vitsi toi pitsa näyttää hyvältä, pitää laittaa toi paikka ylös ja käydä testaamassa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosituspeukku täältä! Ihan törkeen hyvää ja suht edullista :)

   Poista