KUOPIO ROCK 2017 NUMEROINA

Nyt on Kuopio Rock juhlittu taas tältä vuodelta onnistuneesti, ja olisi aika tehdä pientä koontia puhelimeen kertyneiden kuvien kera:
PicMonkey Collagerokki1
2 päivää. Tänäkin vuonna rokkia tuli juhlistettua molempina päivinä - taisi olla 9. vuosi rokkia ja 4. vuosi kaksipäiväisesti meidän poppoolle.
19 tuntia festivaalialueella. Hyvin viihtyi - näkemistä riitti molemmille päiville ähkyyn asti.
18 000 askelta/päivä. Varmaan turha sanoa, että jalat oli aika kuolleet...?
1 sadekuuro. Ensimmäisen festarointipäivän alkumetreillä. Onneksi ei satanut kuin hetken ja silloinkin vain vähän.
PicMonkey Collagerokki2
3 aikatauluharmistusta. Tänä vuonna harmitti Mikael Gabrielin ja Lauri Tähkän, JVG:n ja Brother Firetriben sekä Timo Rautiainen & Trio Niskalaukauksen ja Juha Tapion päällekkäisyydet. Mulla on vissiin liian laaja musiikkimaku...
15 nähtyä bändiä/artistia. Tän vuoden kovimmat mulle henkilökohtaisesti oli SANNI, Apulanta, Haloo Helsinki ja Roope Salminen & Koirat. Varsinkin viimeinen oli tosi iso positiivinen ylläri!
21 minuuttia Megadethiä. Se riitti. Ei ollut mun musaa.
PicMonkey Collagerokki3
1 ruokapettymys, 2 makuelämystä. Ensimmäisenä päivänä koimme koko poppoo ison ruokapettymyksen: ylihinnoiteltua ruokaa, joka oli liian suolaista ja kylmää. Onneksi toisen päivän ruokavalinnat osuivat nappiin - löydettiin mm. tosi hyvää kasvissafkaa ja huippuhyvät hodarit!
12 metriä lakua.  Koska perinne.
20 astetta lämmintä.  Kiva lämpö, ei liian uuvuttava keli. Välillä sai jopa kaivaa pitkähihaista esiin.
2 tanssimisesta väsynyttä jalkaa. Yllämainittujen askelten lisäksi tuli tanssittua ja pompittua melko monta keikkaa. Tiivis tunnelma, uusia tuttavuuksia - hyvät bileet siis!
1 laulamisesta käheä ääni. Koska laulaminen! Ihan parasta (oli tosin kiva työpäivä tänään tällä äänellä :D).

10 kommenttia

 1. Hauska lukea postaus rockcockista, lukea kuulumisia ja nähdä kuvia! Itse olen kerran käynyt mutta ei jostain syystä oo mun juttu. Himoksen juhannus oli enempi mun juttu 8) Yleensä tulee kyllä pyörähdettyä tuossa rockin ulkopuolella kuten perjantainakin ja tänä vuonna huomasi jo siinä ulkopuolella että ehken parhain meno oli tänä kun muina vuosina:')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen joskus vielä testaamaan, meininki on selkeesti parantunut vuosi vuodelta!

   Poista
 2. Näistä kuvista ja tekstistä välittyy niin hyvää mieltä ja festari-meininkiä :) festarit on kyllä jees, varsinkin hyvällä porukalla ja kun sattuu hyviä esiintyjiä!

  VastaaPoista
 3. Voi, miten kivoilta kuulostaa sun festaripäivät ja numerot! Hyvä tuuri, että näin sateisena kesänä sattui ilmatkin kohdilleen! Tuli hyvä fiilis, ja festarikaipuu tästä postauksesta :)

  VastaaPoista
 4. Entisenä kuopiolaisena minulla on vielä Kuopiorock täysin kokematon. Ehkäpä joku kesä sinne eksyn... Järjestetäänkö se Vänärillä vai jossain kauempana?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todella! Ihan vänärillä tää järjestetään :)

   Poista
 5. Kateus! Halusin niin tonne mutta sitten tulikin muutto pilaamaan suunnitelmat. Ehkä sitten ensi vuonna... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten! Tapahtumahan laajenee kolmepäiväiseksi :)

   Poista