HEI HEI MITÄ KUULUU?

Heräsin just päikkäreiltä (kyllä, puoli ysiltä illalla) ja ajattelin vihdoin kirjoittaa teille. Ulkona paistaa vuoroin aurinko ja vuorotellen tulee rakeita. Ikkunan takana järvi velloo vaahtopäinä. Kuulokkeista pauhaa Sunrise Avenue - mun esiteiniaikojen rakkaus. Vähän väsyttää edelleen: tänään oli aamuvuoro ja huomenna uusiksi. Sitten olisikin mun synttärit (ja iltavuoro) ja sunnuntaina ensimmäinen vapaa sunnuntai kolmeen viikkoon. Sellaista mulle kuuluu ihan just nyt.
MDSC_0489
Oon ollut porukoilla nyt reilun pari viikkoa ja aika on mennyt kyllä lentämällä. Toisaalta tuntuu kyllä, että olisin ollut täällä jo tosi pitkään. Arki on rutinoitunutta - töitä ja treenaamista lähinnä. Töihin oli kiva palata ja siellä on ollut pääsääntöisesti ihan mukavaa ja iisiä. Arki on helppoa ja kelpaa mulle vallan hyvin.
MDSC_0498
Tällä viikolla vaan tuo treenaaminen on ollut poissa kuvioista, koska viime viikonloppuna minuun iski jostain puun takaa kesäflunssa, joka vaikutta hieman sitkeämmältä tapaukselta. Mä oon nyt viidettä päivää ääni käheänä ja yskin mun keuhkoja pihalle. (Voitte kuvitella, kuinka mukavaa työskentely on tällä hetkellä - saikku kun ei ole vaihtoehto...). Ens viikolla olisi edessä kesän ensimmäinen juoksustartti - saa nähdä, miten sen kanssa käy... Onneks tää on kuitenkin jo pikkuhiljaa parempaan päin!
MDSC_0502
Tän lukuvuoden kouluhommat sain pakettiin viime viikolla. Viime viikon maanantaina oli kevään viimeinen lähiopetus Joensuussa. Keskiviikon ja torstain välisenä yönä sain palautettua kevään viimeisen kirjallisen tehtävän. Luvassa on kesä ilman opiskeluja ja mä odotan sitä enemmän kuin innoissani! Tuntuu, että mä tarvitsen oikeasti breikin ennen syksyä.
Kaiken lisäksi työt + treeni + opiskelu ei ole maailman kevyin kombo (mikä tuli todettua viime kesänä...).MDSC_0520
Mitä mä oon sitten tehnyt sen ajan, kun en ole ollut töissä tai treenannut? (Tätä piti miettiä hetki :D ). Lähinnä vaan ollut - hektisen talven jälkeen pelkkä oleminen tekemättä mitään  on ollut hyvin tervetullutta. Sen lisäks mä oon tuijotellut Crossfit Regionalseja ja Twin Peaksia. Mä en oo ikinä ennen katsonut Twin Peaksia ja ajattelin vihdoin korjata asian! Yllättävän koukuttava sarja itse asiassa. Ensimmäinen kausi on kohta paketissa.

Sellaista kuuluu minun arkeeni tällä hetkellä. Helppoa ja yksinkertaista - mutta vaihteeksi niin kivaa!
MDSC_0526
Asusta sen verran, että tällaista minulla oli päällä Joensuu-visiitillä viime viikolla.
Farkut on ne iänikuiset boyfriendit GinaTricotista, body on H&M:ltä ja kevyt bomber BikBokista. Kello on mun vakkari Ur&Pennistä, vyö perus H&M-kamaa. Kenkinä Addun Superstarit. Iisiä, mutta niin minua.

Mutta pidemmittä puheitta (oon kirjoitellut tätä koko illan) taidan vihdoin julkaista tän ja painua nukkumaan. Aamulla pitäisi jaksaa virkeänä lähteä seitsemään töihin!

8 kommenttia

  1. Aika työntäyteistä siis ja onnea kovasti synttäreiden johdosta! Meille iski kesäflunssa myös, mietin että olisiko se ollut kuitenkin joku siitepölyallergia tai jotain.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Toivotaan, että nämä flunssat menevät nopsaan ohi!

      Poista
  2. Tuo bombertakki on hyvännäköinen! Olen itse miettinyt jo jonkin aikaa että pitäisi sellainen hankkia mutta vielä en ole saanut aikaiseksi, ehkä sitten joskus!

    Paranemisia sinne suuntaan ja muista levätä ja parantua ennen treenaamista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bomberit on kyllä ihania - itsekin niitä olen useamman kotiuttanut :)

      Kiitos!

      Poista
  3. Tosi kiva asu! Hyvä että sielläkin on saatu kouluhommat pakettiin, pääsee viettämään kesän ilman koulujuttuja! Kesäflunssa kävi täälläkin, nyt se on onneksi jo selätetty!

    hanna
    www.hannamariav.com

    VastaaPoista
  4. Onnea näin jälkikäteen synttäreiden johdosta! Kesäflunssaa tuntuu olevan monella, paranemisia siis :) Toi bombertakki on kyllä kivannäköinen!

    VastaaPoista