JUHANNUS 2017

Juhannus alkaa olla tältä vuodelta taputeltu. Kännykän syövereihin tallentui juhannukselta yhteensä 6 kuvaa ja ajattelin kertoilla niiden avulla omasta juhannuksestani.
PicMonkey Collagejussi172
Tänä vuonna vietettiin ensimmäistä kertaa juhannusta meillä kotona. Perinteisestihän me ollaan menty mummin ja vaarin luo mökille, mutta tänä vuonna päätettiin tehdä näin päin - varsinkin, kun minä olen koko juhannuksen töissä. Lyhennettyjen aukioloaikojen ansiosta jäi onneksi aikaa viettää itse jussiakin!

Juhannuskukkia ja skumppaa - hyvä tapa aloittaa juhannuksen vietto! // Tänä vuonna juhannuksen ruokalistaan kuului mm. grilliherkkuja, lohikukkoa, salaattia, uusia perunoiita ja ryynirieskaa - nam! // Jälkkärinä kesän ehkä paras jälkkäri, pavlova.
PicMonkey Collagejussi171
Jaksaa jaksaa, painaa painaa. Juhannus duunissa pomon kanssa kahdestaan - aika intensiiviset kolme päivää takana. Asiakkaita oli moninkertaisesti normaaliin verrattuna, joten viikonloppu oli töiden osalta melkoisen onnistunut. Tällä hetkellä kyllä tietää tehneensä duunia (mä oon ihan rikki :D). // Meillä oli rankka juhannus - ainakin Oliverin mielestä. Kissatarha valmistui juuri sopivasti juhannukseksi, joten uuden ihmettelemistä riitti (=poitsu aika väsy...). // Mitä olisi sunnuntaiaamu ilman juoksulenkkiä...? Tästä alkaa tulla jo perinne!

Sellainen juhannus tällä erää - ei mitenkään erikoinen, mutta ihan riittävän hyvä (ja rauhallinen). Kiva vastapaino todella hektisille työvuoroille.

Nyt mä nostan hetkeksi jalat ylös, korkkaan siiderin ja valmistaudun henkisesti huomiseen aamuvuoroon - se on adios!

9 kommenttia

 1. Aivan ihanan nälköisiä herkkuja teillä ollut juhannuksena. Grillaus ja kakku! :P NAM!

  VastaaPoista
 2. Nam mitä juhannusherkkuja! Teidän juhannus kuulostaa ihanan rennolta - juuri sellaiselta kuin sen pitääkin :)

  VastaaPoista
 3. Kivalta näytti teidän juhannus. Todella kauniit ja valoisat kuvat. Pavlova on kyllä aivan yliveto jälkkäri. Voimia töissä jaksamiseen ja sen ohessa leppeitä kesäpäiviä sinulle.

  VastaaPoista
 4. Mukavalta kuulostaa juhannuksesi, vaikka töissä olitkin. Ja nam! Tuo Pavlova!
  Aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Mun piti kans tehdä tota pavlovaa, mutta se vähän jäi... :-D Täälläkin oli rauhallinen juhannus, ja aloin saada vähän ikäkriisiä, kun sohva houkutteli enemmän kuin mökkipippalot... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, mä taas en ikinä ole ollut mikään bilehile.

   Poista