PRE-VALENTINE'S DAY

Me vietettiin äidin kanssa hieman äititytär-aikaa ja samalla pre-valentine's day:tä tän viikon keskiviikkona, kun lähdettiin töiden jälkeen illaksi Kuopioon. Hyvää ruokaa, leffaa ja hyvä seura - niistä oli täydellinen ilta tehty!

Asukuvia käytiin nappaamassa Kuopion torilla. Harmi, että oli ehtinyt jo tulla hieman hämärä.

MMDSC_0565 MMDSC_0575
farkut Vila // collegepaita ja reppu H&M // tennarit Converse // kaulakoru Kalevala

Jälleen kerran hyvin simppeli asu, mutta toimiva juuri tuollaiseen leffassa istumiseen ja kaupungilla kiertämiseen. Työasunakin mitä mainioin.

Farkut on reilun vuoden vanhat (jo aika kulahtaneet) Vilan pöksyt, nahkareppu viime kesän löytö ja collegepaita on löytö Helsingin reissulta viime kuulta. En mää nyt voinut vastustaa melko perus collegea, jossa roikkui 10€-alehintalappu. Tuossa paidassa on edessä kiva kuvio, joka ei valitettavasti näy näin hämärällä otetuissa kuvissa - parempi onni ensi kerralla?
PicMonkey Collage PREVALENTINE
Käytiin tosiaan äidin kanssa syömässä ja leffassa. Vaikka me ollaan dietillä vielä, me annettiin itsellemme armoa ja todettiin, että ei Rosson salaatti diettiä kaada. Hyvää oli - tais muuten olla eka kerta kun mä syön Rossossa salaatin! Leffassa käytiin katsomassa Big Hero 6 - lastenleffa, johon oltiin saatu alennuskuponki pari viikkoa takaperin. Oli muuten hyvä! Eväinä toimi dieetin välipala - eli proteiinipatukka, omena ja pähkinöitä. Ei hullumpaa!

Sellainen ennenaikainen ystävänpäivä tällä kertaa! Tää oikee ystävänpäivä on mennytkin ihan vaan salilla käydessä ja KTKP-tehtävää kirjoittaessa. Boring - I know.

Ei kommentteja