S.O.S.

Ei aina tämä elämä mene kuin Strömsössä.. Alkuperäisen suunnitelman mukaanhan tällä hetkellä meikäläisen pitäisi nauttia lauantai-illasta Helsingissä, mutta kuinkas ollakaan - kotona ollaan.

Me ei äidin kanssa päästy lähtemään viikonlopun viettoon Helsinkiin, koska isä sai aamulla sairaskohtauksen ja on tällä hetkellä KYSissä - ja on todennäköisesti pitkälti ensi viikon. Tällä hetkellä tila on jo vakaa, joten pahimmasta on päästy. Me vaan tällä hetkellä elätellään toiveita, että isä pääsisi kotiin ennen ensi lauantaita, kun juhlitaan mun valkolakkia - mutta tärkeintä on kyllä tällä hetkellä se, että isä toipuu täysin, kaikki muu on toissijaista.

Isällä oli varmasti suojelusenkeli mukana, sillä hän sai kohtauksen kotona ollessaan, valmistautuessa töihin. Tilanne voisi olla paljon pahempi, jos kohtaus olisi tullut yksin kotona ollessa, töihin ajaessa, nukkuessa... Skenaarioita riittää, mutta onneksi näin.

Se on kumma juttu, kuinka nopeasti ihminen saa itsestään ihmisen näköisen, kun on todella kiire. Tämän aamun tulos: 25 min sängystä autoon (söin jopa aamupalan!).
DSC_0011
DSC_0006

DSC_0014

DSC_0017

DSC_0020
hame H&M / paita Primark / balleriinat CM / aurinkolasit H&M

Käytiin siis pahimman ollessa ohi kuvailemassa äidin kanssa Valkeisenlammen rannassa. Pikku hiljaa uskalsi jo hymyillä - olihan meillä onnea matkassa.

Ei kommentteja