perjantai 23. toukokuuta 2014

THIS WEEK

Huh hellettä ja kiirettä! On varmaan turha edes mainita, että viime päivät on olleet yhtä kiirettä, kiirettä ja kiirettä - also known as pääsykokeisiin lukua, juhlien valmistelua ajatusten tasolla ja tööitä. Kiire ei myöskään tule hellittämään vielä reiluun viikkoon, sillä huomenna aamulla startataan kohti Helsinkiä ja ensi viikko menee aika tiiviisti juhlavalmisteluissa, pääsykokeisiin pänttäämisessä (viimeinen viikko!!) ja töissä, mitä todennäköisimmin.


Viimeisen viikon aikana olen...
Untitled
...lenkkeillyt ihanassa säässä
Untitled
...lukenut psykan pääsykokeisiin (motivaatio taas hukassa...) samalla aurinkoa palvoen
Untitled
...pitänyt taukoja, jotka on hieman venähtäneet, koska Heroiinipäiväkirjat on ollut paaaljon mielenkiitoisempaa luettavaa...
Untitled
...käynyt kampaajalla (ja keventänyt tiliä pienen omaisuuden verran). Vaalennettiin latvaa taas vähän lisää - tykkään kovasti lopputuloksesta!
Untitled
...saanut kirjeen, jota en uskonut saavani. MUT KUTSUTTIIN OKL:N VALINTAKOKEISIIN JYVÄSKYLÄÄN!!!! Mun usko tähän lopahti hyvin vahvasti ekan vaiheen jälkeen, mutta näköjään vielä on toivoa :)
Untitled
...herkutellut jäätelöllä - onhan kesä! Tänään ostin töiden jälkeen Pandan Lakujätski-uutuuden - oli tooosi hyvä, parempi itse asiassa kuin odotin. Nams!

Mutta nyt taidan suunnata suihkun kautta nukkumaan - huomenna on aikainen herätys!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti