MINUN ITSENÄISYYSPÄIVÄ

Koska Suomi täyttää vain kerran 100 vuotta, on aika katsoa, missä merkeissä allekirjoittaneen itsenäisyyspäivä (=ylimääräinen "vapaapäivä") kului:
BeFunky Collageitsenäisyys1
Aamu alkoi turhankin tavallisissa merkeissä: aikaisella herätyksellä ja isolla mukilla aamukahvia - tenttiin lukien, kuinkas muutenkaan. Tentti kun ei valitettavasti katso päivämäärää, se vaan lähestyy vääjäämättä. // Askartelin paskartelin tauluunkin itsenäisyyspäivä-fiilistelyä! // Meillä oli treeneissä Suomi100-treenin paikka ja kieltämättä vähän hirvitti, kun näin edellisenä iltana päivän jumpan. Aika pahalta tuo nimittäin näytti (ja näyttää edelleen). Mutta hengissä selvittiin - TeamH suoritti jumpan aikaan 48:32 min. Itse tein tuon vielä ohjepainojen mukaan (=rx), mistä oon tosi tyytyväinen!
BeFunky Collageits2
Treenin jälkeen kävin pikaisesti vain pyörähtämässä kotona, sillä oltiin sovittu Vilman kanssa, että vietetään itsenäisyyspäivän ilta yhdessä. Laitettiin sitten vähän parempaa ruokaa - oikein kolmen ruokalajin illallinen! Nam - hyvää oli :) // No niitä Linnan juhlia! Tämä on kyllä vuosittainen perinne. Tänä vuonna mun lempparit pukeutumisen puolesta oli Minttu Räikkönen sekä Mansikka. // Joulutorttuja ja villasukat - voiko olla parempaa tapaa rentoutua?

5 kommenttia

 1. Ihanaa kotoilua :) Itse matkustin itsenäisyyspäivänä 15 tuntia mutta olin hengessä mukana. Onneksi ennätin ihastelemaan kuitenkin valaistusta seuraavanakin iltana.

  VastaaPoista
 2. Ihanan rento päivä sinulla ollut! Mun suosikki pukeutumisen puolelta Linnan juhlissa oli myös Minttu Räikkönen, myös Jaana Pelkosella oli kaunis puku.

  VastaaPoista
 3. Kiva rento päivä :) Itse en katsonut tänäkään vuonna Linnan juhlia, mutta tulihan sitä jälkikäteen nähtyä että upeita pukuja oli.

  VastaaPoista
 4. Todella kiva päivä ja samat lempparit oli näköjään linnan juhlissa. Minttu oli vaan kertakaikkiaan häikäisevä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista :)

  VastaaPoista