HIUSTEN MUODONMUUTOS

Välillä pieni freesaus on paikallaan.

Vaikka mä tykkään käydä kampaajalla, oon mä lykännyt kampaajakäyntiä tänä syksynä jo useamman kuukauden ajan kiireiden vuoksi. Muutama viikko sitten sain vihdoin itseäni niskasta kiinni ja marssin varaamaan kampaaja-aikaa. Pari viikkoa sitten oli siis vihdoin aika istahtaa pitkästä aika alas kampaajan penkkiin (viime kerrasta kun oli melkein 7 kuukautta...).
BeFunky Collagehius1 BeFunky Collagehius2
Melkoinen muutos - etten sanoisi! Pituutta lähti arviolta sellainen 20 cm ja ilme freesaantui ja olo keveni huimasti! Vaikka mun hius näyttää tuossa ennen-kuvassa tosi pörheeltä, ei se missään överi huonossa kunnossa ollut. Mulla vaan on tällainen kesytön luonnonkihara pörrö tää mun hius :D Viimeksi mulla on tainnut olla näin lyhyet hiukset 4 vuotta sitten.

Näin parin viikon perusteella voin sanoa, että tykkään kovasti! Eihän tähän saa niin paljoa kampauksia tehtyä kuin tuohon pitkään reuhkaan, mutta mulle loppupeleissä on tärkeintä vaan, että hiukset saa kiinni treenatessa :D Hiukset tuntuu nyt tuhat kertaa terveemmiltä ja onhan se nyt kiva, kun omiin hiuksiin ei meinaa tukahtua treenin aikana...

Vaikka mä tykkäsinkin tosi kovasti tuosta mun pitkästä reuhkasta, on tää aikas kiva!

10 kommenttia

 1. Oho nyt vasta tajuan että minkälainen muutos siun hiuksissa oikeesti tapahtu ku näkee ennen-jälkeen kuvat! :D Kyl on tosi paljon pirteempi nyt tuo uusi tyyli! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah :D Jäihän siitä aikamoinen osa kampaajan lattialle.

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Kyllä pienikin leikkaus saa hiuksen näyttämään heti terveemmältä ja hyvinvoivemmalta. Mistä muistuikin mieleen, että pitäisi itsenkin varata aika hiustenleikkuuseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kannattaa, ilme piristyy jo pienelläkin freesauksella.

   Poista
 3. Näyttää oikein hyvältä :) kun itselläkin on pitkä tukka niin latvahan ne aina tuppaavat hapsuttumaan. Leikkaaminen tekee hyvää!

  VastaaPoista
 4. Ompas kivat uudet hiukset! Kampaajalle on itselläkin pian meno :)

  VastaaPoista