9 KUVAA VAPULTA

Tyylilleni uskollisena (eli matti myöhäsenä) ajattelin rustailla muutaman kuvan kera tämänvuotisesta vapusta.
PicMonkey Collagevappu1
Vappu alkoi omalla kohdallani keskiviikkona 26.4. Harry Potter-sitsien merkeissä. Oli mukava päästä tutustumaan uuteen porukkaan ja itselle uuteen kampukseen (Tikkarinteelle). Kiitos vielä Opossumi ja FYKO hauskoista sitseistä! // Vapun vietto jatkui heti seuraavana päivänä vuosittaisen 8-appron merkeissä. Kierreltiin baareja K:n ja N:n kanssa cumua (toista tutkintoa) metsästäen. Vanhoihin tuttuihinkin tuli törmättyä illan aikana - hauska ilta siis!
PicMonkey Collagevappu2
Vappuun kuuluu olennaisena osana myös Amican munkit ja sima - ei ole niitä voittanutta! // Perjantaina äiti tuli vierailulle Joensuuhun ja herkuteltiin hieman valkkarin ja kana-nachosalaatin merkeissä. // Ilta jatkui Rajaspeksin merkeissä Kerubissa. Voitin tälle vuodelle biisiskabassa liput ja kutsuin äidin mun aveciksi. Speksi ei pettänyt tänäkään vuonna - en malta odottaa, mitä ensi vuosi tuo tullessaan!
PicMonkey Collagevappu3
Sunnuntai eli pääpäivä. Lakki päähän ja haalarit jalkaan! // Vappu - mahtavaa porukkaa, mahtava meininki. Kiitos kaikille  // Vappuna brunsseiltiin Even luona - pöytä notkui vaikka mistä herkuista - nam!

Kokonaisuudessaan tosi kiva vappu! Toivotaan vaan, että ensi vuonna sää on hieman parempi :)

8 kommenttia

 1. Oi miten ihanan näköistä Vapun viettoa! Mä täällä kateellisena ihailen, meillä meni vappukin noron jälkimainingeissa joten jäi munkit ja simatkin tänä vuonna saamatta, eikä noihin opiskelijabileisiinkään tullut lähdettyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, että teidän vappu meni sairastellessa. Toivotaan, että ensi vappuna parempi tuuri!

   Poista
 2. Vitsi, että näyttää kivalta! Tulee ihan omat opiskeluajat mieleen! Vähän haikeaa, että kaikki kiva opiskelijaelämä on jo takana! Niin mukavia ja huolettomia aikoja :)

  Kivaa päivää!

  VastaaPoista
 3. Todella mukava fiilis välittyi kuvista. :)

  VastaaPoista
 4. Vaikutti aika kivalta vapulta! Itsehän olen kanssa opiskelija mutten juhlinut opiskelijavappua, vaan olin vanhojen autojen seassa cruisailemassa tänä vuonna. Ehkä opiskelijapippalot iskee paremmin sitten ens vuonna! :)

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista