VIIMEINEN VIIKKO JOENSUUSSA

Nyt on käsillä tämän kevään viimeiset Joensuu-hetket. Aamulla starttaa viimeinen Joensuu-päivä ja iltapäivästä lähden ajelemaan Etelä-Suomen kautta kotikonnuille. Pari päivää tulee vietettyä hieman etelämmässä ja torstaina starttaa sitten kesätyöt tutussa ja turvallisessa työpaikassa.

Räpsin hieman kuvia viimeiseltä Joensuu-viikolta ja ajattelin, että voisin jakaa ne myös teidän kanssa.
PicMonkey Collage vikajns1
Viimeiseen viikkoon on kuulunut tenttiin lukua. Tentin yhden oikiksen kurssin ihan puhtaasta mielenkiinnosta ja voin kyllä sanoa, että vaikka aihe oli kuinka mielenkiintoinen, ei ala kuitenkaan olisi minua. Mielenkiintoinen kokemus ja voin sanoa, että oma ymmärrys Suomen laista ja oikeusjärjestelmästä kasvoi hurjasti! // Vietettiin keskiviikkona minun ja V:n pre-synttäreitä, kesän lapsia kun ollaan. Juhlinta alkoi keilauksen merkeissä. // Keilahallilta jatkettiin mun luokse, jossa mä loihdin pöytään gluteiinitonta tomaattiaurapastaa. Kelpasi hyvin! Ohjeeseen pääset tästä.
PicMonkey Collage vika jns5
Koska aina on hyvä syy leipoa kakku, hyödynsin sen leipomalla appelsiinisuklaajuustokakun (tämäkin gluteiinittomana, ohje tulossa myöhemmin blogiin). Iltaan kuului juoruilua ja herkuttelua - kuten kuvasta voi päätellä. // Oon mä ehtinyt jossain välissä tuijottamaan lätkääkin. // Torstai starttasi aamutreeneillä - yksi ehkä parhaista tavoista aloittaa aamu!
PicMonkey Collage vikajns4
Perjantaina koitti tenttipäivä. Omasta mielestä tuo oikiksen tentti meni hyvin, mutta odotetaan tentaattorin mielipidettä. :) // Perjantain treenit oli tosi ikimuistoiset. Mulle oli tehty nimi-wod mun läksiäisten kunniaksi, joka mut haastettiin tekemään kahdesti (molempien ryhmien mukana). Voin sanoa, että reidet oli hieman tulessa tuon jälkeen (treeni sisälsi yhteensä mm. 500 askelkyykkyä). Mä oon niin onnellinen, että olen löytänyt osaksi tuota treeniporukkaa! Kesän mä treenaan itsenäisesti ohjelmoinnin mukaan ja syksyllä palaan taas remmiin mukaan. // Perjantain treenien jälkeen käytiin muutaman treenikaverin kanssa syömässä. Tällä kertaa kokeiltiin Big D's, jolle iso peukku!
PicMonkey Collage vikajsn3
Lauantaiaamu starttasi pienoisista jumeista huolimatta treenillä T:n kanssa. Olin keksinyt meille kivan pienen aamujumpan... Hiki tuli ja hauskaa oli! // Lauantaina Kiti tuli katsomaan Euroviisut mun luokse ja ilta startattiin kana-nachosalaatin merkeissä. // No niitä Euroviisuja. Tänä vuonna mun mielestä voitto ei mennyt oikeaan osoitteeseen... :/
PicMonkey Collagevika jns2
Sunnuntaina (eli tänään) porukat tuli tänne Joensuuhun hakemaan mun tavaroita ja poikia sekä viettämään äitienpäivää mun kanssa. Syötiin hyvin ja mä oli loihtinut pöytään vadelmavalkosuklaajuustokakun. Tämä kelpasi niin hyvin, että isäni, joka ei normaalisti syö ollenkaan vadelmia, santsasi tätä useaan otteeseen! Ohjeeseen pääset tästä. // Mun pojat  // Sunnuntai-iltana sain kylään H:n koiruuksineen, kun H tuli hakemaan minulla lainassa olleen polkupyöränsä. Turistiin samalla pari tuntia iltateen äärellä.

Sellaiselta näytti minun viimeinen Joensuu-viikkoni tänä keväänä. Nyt mä taidan mennä suosiolla nukkumaan, että jaksan aamulla heräillä viimeiseen päivään täällä!

8 kommenttia

 1. Mä en kävelisi viikkoon tuolla askelkyykkymäärällä! Hurjaa! Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvin jalat tuon otti vastaan :D Kiitos, samoin sinne!

   Poista
 2. Jotenkin mua houkutteli nuo kaikki ihanat ruokakuvat, näyttää niin hyviltä annoksilta :DD Ja vitsi mikä ihana haukku tuossa viimeisessä kuvassa! :)

  VastaaPoista
 3. Olipa touhun täyteinen viikko! Samaa mieltä, päivä alkaa parhaiten treenaamalla :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kivoja tällaiset snäppikuulumis tyyliset postaukset!

  VastaaPoista