RIKOKSEN UHRI

MDSC_0078 MDSC_0117 MDSC_0111
farkut (diy) Cubus // huppari Sheinside // nahkatakki BikBok // maiharit CM

Perjantai alkoi hyvin huonoissa merkeissä - minusta oli yön aikana tullut rikoksen uhri. Minun polkopyöräni oli varastettu yön aikana. (Tähän väliin sanon, että pyörä oli ihan asianmukaisesti lukittuna pihassa.) Ensimmäinen fiilis oli hämmentynyt, jopa häväisty. Minulta oli varastettu jotain, minun omaan oli kajottu.
Aamulla en tilannetta ehtinyt jäädä kauaksi aikaa murehtimaan, sen verran katselin ympärilleni, että ei pyörää pihapiirissä tai sen läheisyydessä näkynyt. Yliopistolle oli lähdettävä jokatapauksessa. Päivän opintojen jälkeen kävin tekemässä rikosilmoituksen poliisilaitoksella.
Yleisiähän nämä varkaudet ovat, mutta ei sitä ikinä osaa kuvitella, että omalle kohdalle tällainen sattuisi. Varsinkin, kun kyseessä on todella rauhallinen asuinalue - en ole ikinä kuullut, että tällä alueella olisi varkauksia ollut. Pyörä on saanut olla rauhassa niin täällä kuin keskustassakin - ikinä ei ole mitään ilkivaltaa tapahtunut.

Tällaisissa tilanteissa huomaa, kuinka ihania ihmisiä minulla on ympärillä - vanhemmat tukee, hyvä ystävä K auttoi etsimään pyörää lähialueilta (turhaan tosin) ja toinen ystävä toi oman pyöränsä minulle lainaan ensi viikoksi.

Nyt, pari päivää tapahtuneen jälkeen, on mielestäni yllättävää, kuinka vähän asia minua enää harmittaa. Shit happens ja elämä jatkuu. Se oli loppupeleissä vain pyörä ja niitä saa hommattua uusia. Toki varkaus on valitettavaa ja väärin, mutta ei tällaista voi loputtomiin jäädä vatvomaan.

Toivottavasti teillä oli mukavampi viikonlopun aloitus :)

P.s. Kuvituksena arkistojen kätköihin jäänyt astetta lumisempi asu helmikuulta.

8 kommenttia

 1. Voi ei, tuo on tosi ikävää! Onneksi se tosiaan oli vain pyörä, eikä mitään vakavampaa! Toivottavasti kotivakuutis korvaa.
  Parempaa ensi viikkoa sulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan tosiaan, että ensi viikosta tulee parempi! Ainakin luvassa on tosi kivoja juttuja :)

   Poista
 2. Voi harmi! Hyvä kuitenkin ettei sitä jää vatvomaan. Ehkä ihan kiva juttu hankkia uusi pyörä, jota ei olisi tullut muuten ostettua.

  VastaaPoista
 3. Voi ei, toivottavasti saat jotain korvauksia :-/

  VastaaPoista
 4. Todella inhottavaa ja ärsyttävää! Pyörävarkaita on valitettavasti liikkeellä huimia määriä, toivottavasti tämä kyseinen tyyppi jää kiinni ja saat pyöräsi takaisin tai korvauksia. Onneksi kuitenkin kyse vain pyörästä eikä mistään sen vakavemmasta :)

  VastaaPoista