EI NIIN EPÄONNINEN PERJANTAI 13.

Vaikka perjantai 13. tarkoittaa valitettavan usein sitä, että kaikki ei mene nappiin - oli mun eilinen päivä aika kiva!
PicMonkey CollagePERJANTAI13
Aamu alkoi ihan hyvin: kävin aamulenkillä kivassa säässä ja söin aamupalan ihan rauhassa, koska yliopistolle oli meno vasta kymmeneen. Eilen oli kevään viimeinen läpiopetus ja kyseessä oli siis bilsan ryhmä. Tällä kertaa oli ihan kiva tunti ja tuntui, että tajusin asiat ihan hyvin :) Käytiin myös kevään vikalla opiskelijalounaalla parin muun erkan kanssa. Niin se vaan alkaa olemaan ensimmäinen vuosi taputeltu!
MDSC_6590Lounaan jälkeen kävin pikaisesti kuvailemassa Coran kanssa. Tällä kertaa päällä oli ihan rento perjantaiasu: boyfriend-farkut GinaTricotista, rento t-paita Monkista, aurinkolasit H&M:ltä, kello Championilta ja lenkkarit Nikeltä. Rentoa, ei mitenkään monimutkaista - niin minua.

Kuvaussession jälkeen palasin yliopistolle vielä lukemaan tiistain tenttiin. Lukemiselta ei valitettavasti voi välttyä tähän aikaan keväästä... Mutta onneks aiheet on ihan suht mielenkiintoisia - ei ole niin suurta nukahtamisvaaraa lukiessa.
MDSC_6689
Yliopistolta mä lähdin suoraan salille tekemään viikon vikan treenin. Oli muuten aika hikinen keissi, mutta onneks se meni nopeasti aivan huippussa porukassa. Täytyy myöntää, että tuota porukkaa tulee todellakin ikävä kesän aikana!

Kotiin tultuani löhöilin Oliverin kanssa ja luin lopun eilisestä tenttialueesta. Suunniteltiin myös kavereiden kanssa kivoja viikonloppusuunnitelmia viimeisen Joensuu-viikonlopun kunniaksi. Ei siis yhtään hullumpaa!
MDSC_6796
Illan kruunasi hyvä ruoka ja Mustien leskien 2. kauden 3 viimeistä jaksoa. Ei siis yhtään hullumpi perjantai 13. tällä kertaa!

Ei kommentteja