LONDON via MY iPHONE

Lontoossa mä otin suhteellisen paljon kuvia ihan kännykälläkin - johtuen ehkä siitä, että mun iPhonessa on huomattavasti parempi kamera kuin mun edellisissä kännyköissä.

Vielä siis yksi kuvatulva jäljellä!
PicMonkey Collage1
Sateisesta Suomesta lähdössä kohti Lontoota! // Mulla oli just ollu OKL:n Vakava-koe, mutta oli aloitettava lukemaan psykaa - blaah! // Ekat kahvit Lontoossa! Meidän hotellin läheisyydessä oli kaksi Starbucksia, joten voitte vaan arvata, kuin monta kertaa tuli käytyä... Jep - kantapaikka! // Ekana iltana päätettiin testata ihan perinteiset fish&chips! Oli muuten hyvää.
PicMonkey Collage4
Niin, mikäs se meidän kantispaikka olikaan... Tuli käytyä melkein joka aamu tuolla aamupalalla. Meidän hotelli oli siis Tower Hotel St. Katherine's Dockin alueella, aivan Towerin ja Tower Bridgen vieressä. Tuo lasiseinäinen pyöreä Starbucks oli vaan niin paras - tosi ystävällinen henkilökunta, ihanat näkymät, tunnelma... Siellä saattoi istua useamman tunnin putkeen!
PicMonkey Collage2
Perjantaina me kierreltiin koko päivä ympäri Lontoota, mutta ehkäpä päivän parhaat jutut oli käynti Borough Marketissa ja illalla musikaali. Asioita, joita ei hevillä unohda!
PicMonkey Collage7
Musikaali oli aivan ihanassa vanhassa teatterissa nimeltä Her Majesty's Theatre // Ihmisvilinää // Tower Bridgeä tuli kuvattua useempaan otteeseen, koska se oli siinä meidän ulko-oven vieressä :D
PicMonkey Collage8
Harrodsilla tuli pyörähdettyä // Laduressa tuhlasin omaisuuden (liikaa valinnanvaraa), hups // Ihanaa, vanhempaa Lontoota // Camdenissakin tuli pistäydyttyä
PicMonkey Collage5
Viikonloppu Lontoon tyyliin. Pidettiin lauantai-iltana hotellipiknik, koska oli Euroviisut. Oli sushia, halpaa valkkaria, karkkia, macaronseja, leipää... Ja yllätys yllätys, ne viisut meni meiltä aika ohi :D // Äitienpäivän aamuna käytiin syömässä perinteinen English Breakfast ennen Greenwichiin lähtöä. // Äitienpäivän iltana käytiin syömässä kivassa ravintolassa St. Katherine's Dockin alueella (en muista raflan nimeä...). No mutta hyvää oli!
PicMonkey Collage3
Maanantaina, meidän viimeisenä täytenä päivänä, aamu alkoi Madame Tussaudsilla kiertämisellä.
PicMonkey Collage9
Taas sitä siltaa... // Perjantai-illan ihmisvilinää = matkalla musikaaliin. // London Eyessä! Oli siistiä ja ehdottomasti joka punnan arvoinen! // Vikana iltana käytiin läheisessä italialaisessa syömässä - nams!
PicMonkey Collage6
Viimeinen aamu Lontoossa :( Mun on niin ikävä noita aamiaismaisemia! // Pakollinen turistikuva? :D // Ennen kentälle lähtöä käytiin vielä iltapäiväteellä samassa paikassa, missä käytiin myös perinteisellä englantilaisella aamiaisella. Paikan nimi oli The Kitchen ja se sijaitsi Towerin läheisyydessä. Henkilökunta oli huippua - ne teki meille iltapäiväteenkin tuntia ennen varsinaista tarjoiluaikaa. Tuollaista palvelua kaipaisi täällä Suomessakin! // Kentällä. Olin vieläkin ihan ähky tuon iltapäiväteen vuoksi, joten Starbucksin smoothie riitti hyvin sen päivän "päivälliseksi".

Mahtava reissu kaiken kaikkiaan - lähtisin vaikka heti uusiksi!

2 kommenttia

 1. Näitä kuvia katsellessa alkoi taas itsekin haikailemaan Lontooseen. Pieni pala sydämestä jäi sinne 10 vuotta sitten ja palaaminen on aina yhtä ihanaa. Pakko vielä kysyä, pudotettiinko kattokruunu? Kun me käytiin katsomassa Phantom, sitä ei pudotettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, sydän sinne jäi!

   Kattokruunu tiputettiin - kaikki tais vähän säikähtää :D

   Poista