VIIME AIKOJEN PLUSSIA JA MIINUKSIA

Blogissa on ihan huomaamatta ollut (taas) viikon ajan ihan hiljaista. Hups - pahoitteluni.

Viime viikon keskiviikkona tulin tosiaan kotikotiin hieman pidemmälle visiitille, koska sain reilun viikon luokanopettajan sijaisuuden täältä suunnalta. Sijaisuus jatkuu vielä ensi viikon maanantaihin, jolloin suuntaan puolestaan illasta pariksi päiväksi Joensuuhun pakollisten opintojen perässä. Sitten onkin jo pääsiäinen - hirveellä vauhdilla menee tämä kevät kyllä!

Jotta tämä postaus ei menisi ihan liibalaabaksi, ajattelin listailla parit viime aikojen plussat ja miinukset - kuulumisia välillä tässä muodossa!
mDSC_0003
+ Tein yhtenä vapaapäivänä itse sämpylöitä - helppoa ja yllättävän nopeeta! Pitää tehdä toistekin.
+ Treeni on kulkenut viime aikoina pääsääntöisesti hyvin. Pari viikkoa sitten saatiin tän vuoden CF Openit pakettiin (niistä juttua tulossa lähiaikoina). Juoksukin on kulkenut ihan hyvin - kävin esimerkiksi tänään elämäni pisimmällä juoksulenkillä (11.2km)!
+ Treeneihin liittyen penkkipunnerruksessa ja etukyykyssä on nyt parin viikon aikana tullut uusi ennätys!
+ Mukava illanvietto treeniporukalla viimeisenä Joensuu-viikonloppuna - kiitos osallisille!
+ Parin viimeisen Joensuu-viikon aikana tuli tavattua aktiivisemmin myös kavereita. Käytiin muun muassa K:n kanssa koripallo-ottelussa ja E:n kanssa vietettiin rentoa leffailtaa.
+ Kävin reilu viikko sitten kampaajalla - nyt on kiva, vähän lyheympi (ja freesimpi) fleda!
+ Sijaisuus. Kiva päästä oikeeseen duuniin aina välillä.
MDSC_0010
- Kaaduin pari viikkoa sitten aika komeasti ja polvi oireili siitä (just se viime kesänä telottu polvi...). Onneksi selvittiin säikähdyksellä tällä kertaa. Kaiken kruunasi se, ettei tämä kaatuminen vaikuttanut onneksi pahasti treeneihin - pari vaihtoehtotreeniä jouduin sillä viikolla tekemään, mutta se on onneksi pientä.
- Kissojen omistaminen on tosi kivaa - tänäänkin löysin oksennuksen mun tietokoneen päältä kotiin tullessani (onneksi oli läppä kiinni).
- Kokovartalojumi - tää iskee mulle säännöllisesti. Pitäisi venytellä enemmän.
- Liian lyhyet yöunet - mä en vaan osaa mennä ajoissa nukkumaan.MDSC_0039
Onneksi tuo miinusten lista on paaaljon lyhyempi kuin plussien - ei tämä elämä kovin ankeaa ole :)

8 kommenttia

 1. Wow! Keuhkoni varmaan halkeaisivat ja jalat olisivat muusia moisen lenkin jälkeen. Hienoa! Täällä vielä haaveillaan kesällä juoksentelevan pitkiä lenkkejä. Tsemppiä treeniin!

  VastaaPoista
 2. Kiva postaus! Meillä kans koira oksentaa aina muualle kuin lattialle eli aina MATTOON :( ja yhdesti on sohvallekkin käynyt oksentamassa, mikä ihme näitä lemmikkejä vaivaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meilläkin yleisin oksennuspaikka on matto 😅

   Poista
 3. Kuulostaa kivalta nuo sun plussat :) Hyvä, että jäit kuitenkin plussan puolelle. Miinusten miettimisessä on se hyvä puoli, että tylee samalla ajateltua, että voisiko niille tehdä jotain.
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Huh aikamoinen suoritus tuon pituinen lenkki! Sämpylät on tosi hyviä ja helppoja, voiskin aamulla pyöräyttää pellillisen :)

  VastaaPoista