sunnuntai 1. marraskuuta 2015

PIKKU BREIKKI EI TAPA KETÄÄN

MDSC_3848 Viikonloppu alkaa olla ohi ja huomenna on jälleen aika palata arkeen.

Mun viikonloppu alkoi jo keskivikkona, kun lähdin äikän ryhmän jälkeen kohti Savoa ja kotikotia. Pitkä, neljän päivän viikonloppu siis takana! Ja voin sanoa, että teki muuten hyvää! Viimeiset viikot on olleet enemmän tai vähemmän pänttäämistä ja nyt sai ihan luvan kanssa ottaa muutaman päivän irtioton.
MDSC_3833 MDSC_3822
Mun viikonloppu koostui lenkeistä luonnossa, kotikoti salilla treenailusta ja lukuisista tunneista TV-sarjojen tuijottamista. Ei siinä - ihan hyvin sain nollattua.
MDSC_3857
Huomenna alkaa sitten jälleen portfolioiden ynnä muiden vääntäminen. Ennen joulua olisi jäljellä vielä kaksi viikkoa opetusta ja neljä viikkoa harkkaa. Pari portfoliota ja yksi verkkokurssi. Ei siinä - onpahan ainakin tekemistä.
MDSC_3860
Asusta sen verran, että tuoretta asua kehiin - viime keskiviikolta itse asiassa! Asussa melkeinpä kaikki on tämän syksyn löytöjä. Pooloneule on Cubuksesta, hame H&M:ltä ja nilkkurit Skopunktenista. Kello on aikoinaan ostettu Ur&Pennistä.

P.s. Olen muuten aktivoitunut Snapchatissa (nimimerkki heidiauvinen), joten sieltä pystyy aika hyvin seuraamaan minun niin mielenkiintoista opiskelijan arkea. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti