ALENNUSHAUKKANA 3+1 -PÄIVILLÄ

Näin alennusmyyntien aikaan ajattelin palata ajassa taaksepäin ja kertoilla, mitä löytöjä tein keväällä Sokoksen 3+1 -päiviltä.

Mä oon tunnetusti todella kova alennushaukka. Enää en osta vain "koska halvalla sai", vaan nykyään lähes kaikille hankinnoille on käyttötarkoitus ja tarve tiedossa jo ennen kassalle rynnistämistä.

Mä rakastan Sokoksen 3+1 -päiviä ja lähes joka kerta siellä tuleekin käytyä useampana päivänä - tämä kevät ei tehnyt poikkeusta, sillä kävin alennushaukkailemassa kahtena päivänä, keskiviikkona ja sunnuntaina. Ainoa asia, mitä harmittelen (rahanmenon lisäksi) on se, että 3+1 -päivät järjestetään aina loppukuusta, mikä ei näin opiskelijanäkökulmasta ole otollisin aika kulutusjuhlaan.

Keskiviikkona mä lähdin 3+1 -päiville Adidaksen t-paita mielessäni. Virhe - ihmisryysis oli taattu ja jäin ilman paitaa. Miten meni niinkun omasta mielestä...? En kuitenkaan lähtenyt tälläkään kertaa tyhjin käsin ulos.. Ostoskoriin eksyi Organic Shopin vartalokuorinta sekä energisoiva suihkugeeli, Rexonan Maximum protection -deodorantti sekä Klippoteketin Argan Oil shampoo ja hoitoaine. Rexonan deodoranttia lukuunottamatta kaikki tuotteet ovat itselle uusia tuttavuuksia, enkä niitä ole toistaiseksi kokeillut (jätin ne kesäksi Joensuuhun odottamaan syksyä). Organic shopin tuotteet ainakin tuoksuivat todella huumaaville ja Klippoteketin Argan Oil -tuotesarjasta odotan pelastajaa tälle minun kuivahkolle luonnonkiharalle. Saa nähdä - odotan testailua innolla!
mDSC_0539
Uudestaan apajille ja ihmispaljouteen minut houkutteli sunnuntaina Adidaksen huppari miesten puolelta, joka oli huimassa ~30€ alennuksessa! Tälläkin kertaa meinasi käydä huonosti, sillä pienehköt koot olivat jo loppu. Onneksi päätin sovittaa kuitenkin jäljellä olevista kooista pienintä - löysin nimittäin ihan täydellisen oversize hupparin. Asussa tämän voi nähdä täältä.
mDSC_0002
Kaiken kaikkiaan koen, että kevään 3+1 -päiviltä löydöt olivat hyvät, eikä mopo lähtenyt missään välissä (pahasti) keulimaan. Money well spent siis!

Onko teillä tapana alennushaukkailla/käydä esimerkiksi Sokoksen 3+1 -päivillä?

10 kommenttia

 1. Viime vuosina alehaukkailu on jäänyt. Tuntuu, että tavaraa ja vaatteita on muutenkin liikaa. Meillä on 4 lasta, joten vaatteita, leluja ja harrastusvälineitä riittää. Toki hyödynnämme tarjoukset, jos vain mahdollista. Toisaalta jemmaan en osta juuri mitään. Saattaa olla, että jemnaan ostettu vaate tai tavara unohtuu sinne kunnes on jo liian pieni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin näin. Liian usein meinaa unohdella ostaneensa jotakin.

   Poista
 2. Hyviä alelöytöjä! Mä kans tykkään 3+1 päivistä :)
  Ja muutenkin kyllä alehaukkailen ahkerasti :D

  VastaaPoista
 3. Tykkään kyllä katsella alennettuja tuotteita, mutta en varta varten lähde alekierroksille. Yritän välttää turhan tavaran ostamista ja muutenkin olen todella tarkka esim. kosmetiikan kanssa niin alesta ei sitten välttämättä löydä juuri niitä tuotteita, mitä itse tarvitsee. Organic Shop on kyllä kiva uusi tuttavuus, mulla on tällä hetkellä käytössä mansikan tuoksuinen body mousse. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä harvemmin juoksen minkään vieraamman tuotteen perässä - yleensä se on joku luottoripsari tms. minkä vuoksi tulee lähdettyä. Tänä vuonna ne oli nuo Addun vaatteet :D

   Poista
 4. Toi huppari!!! <3 ihan täydellinen.

  Mulla on tapans etsiä kaikki tarpeellinen alennuksista. En ole trendien perässä hiihtäjä, vaan olen alkanut panostaa laatuun ja kestävyyteen. Yleensä nämä eivät ole sieltä halvimmasta päästä, joten teen listoja asioista joita tarvitsen ja haluan. Näitä sitten yritän bongailla alennuksista. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kanssa sellainen "ikuisuus-ostoslista", jonka sisältöä bongailen alennuksista yleensä. Ei tule niin paljoa huti-ostoksia!

   Poista
 5. Mä en oo pitkään aikaan käynyt Sokoksen 3+1 päivillä, mutta niiltä on kyllä hankala lähteä tyhjin käsin pois. :D Ihania löytöjä oot tehnyt!♥ Mulla on organic shopin hiusnaamio, ja oon ihan rakastunut siihen, joten pitää laittaa noikin testiin. :) Mulla on alennuksien kanssa sama homma, eli en osta siksi "kosa halvalla sai". Koitan aina bongailla ostoslistani tuotteita alennuksista. Esim viime aikoina oon ollut kytiksellä kumppareiden kanssa, ja nyt ne ovatkin monessa paikassa alennuksessa. :D

  https://anskisss.blogspot.fi

  VastaaPoista