AJATUKSIA VIIKOSTA

mDSC_0101 mDSC_0108 mDSC_0138 mDSC_0134 farkut GinaTricot // collegepaita H&M // nahkatakki BikBok // kengät Adidas

x Tämä viikko on mennyt aivan varkain ohi. Vastahan oli maanantai ja koko työviikko edessä. Ja nyt on sunnuntai-ilta. Mihin se viikko oikein hävisi?
x Alkuviikko meni vielä toipuessa flunssasta, loppuviikosta pääsin vihdoin liikkumaan.
x Maanantaista perjantaihin olin töissä milloin missäkin vuorossa. Nyt viikonloppuna oli ruhtiinaallinen tuplavapaa ja itseasiassa huomennakin on vielä vapaa!
x Eilen, eli lauantaina, oli tämän kesän ensimmäinen juoksustartti. Tämä pisti hieman hirvittämään, koska olin just ollut 1,5 viikkoa flunssassa - ei mikään optimaalisin valmistautuminen siis. Kaikesta huolimatta 10 km tuli juostua (sisulla) ihan ok aikaan (1:14:47). Tästä on hyvä lähteä parantamaan syksyn Valon Kymppiin.
x Juoksun jälkeen käytiin syömässä Mortonissa ja samalla korkattiin "terassikausi" ihan kunnolla. Ilta huipentui sitten stand up-iltajuhlaan - ei yhtään hullummin siis!
x Eilen tuli saatua myös kesän ekat rusketusrajat - minä joka en yleensä ikinä kunnolla rusketu.
x Tänään olo on ollut tosi väsynyt ja päivä on mennyt suurimmaksi osin lepäillessä. Leipasin mä kuitenkin satsin sämpylöitä kasvissosekeiton kaveriksi!

Sellainen viikko tällä erää. Tulevalta viikolta toivon, että pääsisin vihdoin kiinni normaaliin treenirytmiin, vapaapäiviksi sattuisi kivat säät ja työvuorot kuluisivat mukavasti - toivotaan siis kivaa viikkoa! :)

// Asu on arkistojen kätköistä, kevään varrelta eräältä Kuopio-visiitiltä. Kivaa ja simppeliä. Talvisempia/vanhahkoja asuja tullaan näkemään blogin puolella varmasti pitkin kesää, koska niitä löytyy (taas) arkistojen kätköistä useita. Ja tällä hetkellä 95% ajasta kuluu treeni- ja työvaatteissa. Tilaisuuksia asujen kuvailuun on siis melko harvoin tällä hetkellä. Mennään siis sillä mitä on :)

8 kommenttia

 1. Mielenkiintoista kurkistaa sun viikkoon! Toivotaan, että tällä viikolla olet taas voimissasi, ja pääset normaaliin rytmiin ja nauttimaan kesästä :)

  VastaaPoista
 2. Mukavan kuuloinen viikko! Aika hyvän ajan juoksit ja erittäin hyvin itsesi palkitsit :D Erittäin kiva asu noin muutenkin, farkut on tosi kesäiset!

  hanna
  www.hannamariav.com

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalta viikolta, etenkin stand up uppoisi myös mulle :) Tosi kiva muuten tuo asu myös!

  VastaaPoista