ELONMERKKEJÄ KIIREEN KESKELTÄ

mDSC_8220 mDSC_8207 mDSC_8206 mDSC_8196
shortsit Promod (DIY) // paita, sukat ja kengät Adidas // ruutupaita VeroModa // kello Ur&Penn

Ajattelin tulla huikkaamaan pikaisesti elonmerkkejä tännekin suunnalle!
Kiirettä on pitänyt - sen on varmasti postaustahdistakin voinut aistia. Sen siitä saa, kun samalla viikolla on tentti ja muutaman isomman kouluhomman palautus. Mulla ei ole yleensä tapana jättää asioita kovin viime tinkaan, mutta jotenkin tämä kevät on vaan vilissyt ohi ja hommat on jäänyt omaan makuun hieman liian lähelle deadlineja. Töitä on saanut paiskia viime aikoina yön pikkutunneilla asti. Onneks kohta helpottaa! Reilu kaksi viikkoa olisi vielä painettava ennen akateemista kesälomaa ja kesätöiden alkamista.
Mulla ois postausideoita vaikka muille jakaa - halusisin kirjoitella tän vuoden Crossfit Openeista fiiliksiä, mun 3+1-löydöistä, viime syksyn Espanjan reissusta (kuvat on jopa muokattu - vihdoin!).. Asujakin olisi muutama tuolla luonnoksissa... Katsellaan näitä sitten, kun kiire (ja vappu) on ohi.

Asusta sen verran, että kuvat on räpsitty viime kesän Helsingin reissulta. Ja tiedän, kuvat ovat shortseineen hyvin ajankohtaiset (tänä aamuna heräsin lumisateeseen... Suomen kevät <3). Joka tapauksessa kesä tulee, joskin hitaasti ja varmasti, ja toivotaan, että tänäkin vuonna shortsikelejä piisaa. Itse pidän asusta kovin ja voisin heittää samanlaisen niskaan heti kun keli lämpiää.

Mutta eipä mulla pikaisesti tule mieleen muuta. Nyt mun pitää rientää, sillä tänään startataan vappu!

8 kommenttia

 1. Ompas tosi kiva asukokonaisuus, tykkään! :)

  VastaaPoista
 2. Shortsien lahkeissa on sopivasti mittaa, en voi sietää sellaisia liian lyhyiä :D Tsemppiä viimeiseen rutistukseen, kyllä se kesä sieltä tulee!

  VastaaPoista
 3. Mä katoinkin, että et kai vaan oo jo noin kesäisissä vaatteissa liikenteessä :D Mutta siis tosi kiva asu, tykkään farkun ja ruutupaidan yhdistämisestä :)

  VastaaPoista
 4. Ihastelen aina sinun laseja. Omat kaipaa päivitystä.. Tsemppiä kevääseen, onneksi Suomen kevät osaa joskus yllättää myös positiivisesti.

  VastaaPoista