EASTERHOLIDAY SNAPSHOTS

Pääsiäinen ja sen mukana tuoma loma on nyt meikäläisen osalta ohi, sillä tänään koitti paluu arkeen (=opiskelijaelämään täällä Joensuussa). Kuvailin muutaman otoksen mun about viikon mittaiselta pääsiäislomalta ja ajattelin nyt jakaa ne myös teille. :)
PicMonkey Collageeaster1
Mun pääsiäinen ei alkanut mitenkään maailman parhaalla tavalla - mä tulin kipeäksi. Sitä se "maanantaifiilis" (klik) siis enteili viime postauksessa. No, kipeä tai ei, lomaa edeltävä viimeinen läsnäolopäivä täällä Joensuussa (viime viikon keskiviikko siis) oli painettava duunia kouluhommien parissa. // Onneksi päivää piristi silloin lounashamppari ja V:n lounasseura. // Meillä pääsiäiseen kuuluu olennaisena osana hyvä ruoka ja seura. Tämäkään pääsiäinen ei tehnyt poikkeusta: mummi ja vaari vietti pääsiäistä meillä ja kokkailtiin vaikka mitä hyvää.
PicMonkey Collageeaster2
Aina on hyvä syy leipoa - eiks niin? // Käytiin katselemassa Vesileppiksen luolastossa tällä hetkellä näytteillä olevaa jääveistosnäyttelyä. Oli kyllä upea! Suosittelen vilkaisemaan, jos Leppävirralla päin satutte liikkumaan lähiaikoina :) // Hyvä ruoka - parempi mieli.
PicMonkey Collageeaster3
Tämän(kään) pääsiäisen suklaamunasaldo ei jäänyt nollille. // Korttipelejä myöhään yöhön asti - me likey. // Leevi täytti pääsiäissunnuntaina vuoden! Niin se aika vaan rientää.
PicMonkey Collageeaster4
Maanantaina elämä alkoi vihdoin voittamaan ja lähdettiin käymään perheen kesken elokuvissa Kuopiossa. Käytiin katsomassa uusin Fast & Furious ja tykkäsin kyllä, vaikka ei vetänyt ihan vertoja FF7:lle. // Tiistaina, mun "pääsiäisloman" viimeisenä päivänä sain hälytyksen töihin, joten opehommat kutsui. Mukava päivä nelosluokkalaisten kanssa.

Eilen koitti sitten paluu Joensuuhun ja tänään mulla oli tän viikon ainoa läsnäolo yliopistolla. Viikonloppu tuo tullessaan ainakin Venäjän tenttiin lukemista (tentti maanantaina) ja sukulaisen treffailua konsertin merkeissä. Ehkä myös illanistujaista treeniporukalla - sen näkee sitten viikonloppuna!

8 kommenttia

 1. Just kivan kuuloinen loma :-) Mä olin pari viikkoa reissussa joten pääsiäinen meni vähän ohi, mutta eipä se paljon haitannutkaan. Onneksi löysin tänään Mignon-munia alennuksesta, niin tuli suklaamunakiintiö täytettyä :D

  VastaaPoista
 2. Oi miten hyvän näköistä ruokaa ja kakkua! En ole aikoihin pelannut unoa, pitäisi varmaan hankkia kortit ja kokeilla miten se meni. Onnea kisulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa - tuohon peliin jää todella koukkuun.
   Leevi kiittää ❤️

   Poista
 3. Rennon ja kivan näköinen loma! Ruoka kuuluu meilläkin pääsiäiseen :) Ja mäkin kävin leffassa lomalla :)

  Mukavaa paluuta arkeen!

  VastaaPoista
 4. Mä en muuten syönyt yhtään suklaamunaa! Oon boikotoinut niitä siitä asti kun Kyöpelinvuorimuna lopetettiin :(

  VastaaPoista